Facebook Pixel «Ο Ολυμπιακός γελάει, ας πάνε στον Εισαγγελέα…»
| 2012-09-24 04:30:00

«Ο Ολυμπιακός γελάει, ας πάνε στον Εισαγγελέα…»

«Ο Ολυμπιακός γελάει, ας πάνε στον Εισαγγελέα…»

Μόνο… γέλια προκαλούν στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Σάββα Θεοδωρίδη, οι ανακοινώσεις και γενικότερα οι «φωνές» του Παναθηναϊκού και της Συμμαχίας για την διαιτησία! Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών προκάλεσε όποιον έχει να καταγγείλει κάτι, «να πάει στον Εισαγγελέα για να τελειώνει το παραμύθι»!
 

«Να τα λέμε τα πράγματα όπως είναι. Δεν πρέπει να βάλεται η ελληνική διαιτησία, αφήστε τους διαιτητές να σφυρίζουν. Όταν τα ρίχνεις στη διαιτησία, δεν βλέπεις τη γίνεται στην ομάδα σου. Ας τελειώνει αυτό το παραμύθι. Ο Ολυμπιακός γελάει με όλα αυτά. Αν έχουν να καταγγείλουν κάτι, ας πάνε στον Εισαγγελέα. Έχουμε κουραστεί πια ν' ακούμε τα ίδια πράγματα», ανέφερε ο Θεοδωρίδης μιλώντας στην εκπομπή superball του contra.gr.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον νέο Ολυμπιακό, σχολίασε: «Τον περιμένω πολύ καλύτερο από σήμερα. Δεν είναι έτοιμος, τουλάχιστον όπως τον θέλουμε εμείς. Έχουμε πολύ καλό έμψυχο δυναμικό, γίνονται προσπάθειες να παίξουν περισσότεροι Έλληνες και να ρίξουμε το μέσο όρο. Χρειάζεται όμως χρόνος. Δεν μπορεί να βγει η δουλειά από τη μία ημέρα στην άλλη με το νέο προπονητή».

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, τόνισε: «Προτεραιότητά μας αποτελεί το πρωτάθλημα. Θέλουμε καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα. Είμαι σίγουρος ότι, αν οι παίκτες ακούνε τον προπονητή, θα εμφανιστεί ένας άλλος Ολυμπιακός στη συνέχεια των ομίλων».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags