Facebook Pixel Οι πέντε «σταθμοί» πριν το τέλος
| 2012-09-24 21:46:00

Οι πέντε «σταθμοί» πριν το τέλος

Οι πέντε «σταθμοί» πριν το τέλος

Η απομάκρυνση του Βασίλη Τσιάρτα από την ΑΕΚ μπορεί να αιφνιδίασε ως προς τον χρόνο της απόφασης από τον Θωμά Μαύρο, αλλά σίγουρα δεν έκανε κανέναν να πέσει από τα σύννεφα.

Η... απόσταση ανάμεσα στον πρώην (πλέον) τεχνικό διευθυντή και τον πρόεδρο της ΠΑΕ ήταν εμφανής εδώ και πάρα πολύ καιρό, ενώ στο διάστημα της συνεργασίας τους υπήρχαν αρκετές στιγμές στις οποίες έγινε ξεκάθαρο προς τα έξω ότι το γυαλί έχει ραγίσει.

Τα «σημεία τριβής» των δύο πλευρών ήταν πολλά. Ωστόσο, υπήρξαν πέντε σταθμοί αυτής της διαδρομής που μαρτυρούσαν ότι το τέλος θα ήταν αυτό που έβαλε σήμερα το πρωί ο Θωμάς στην συνάντηση που είχε με τον Τσιάρτα. Το aek365 σας τους παρουσιάζει...

1) Υπόθεση Μόρα-Μάντζιου

Ο Βαγγέλης Μόρας και ο Βαγγέλης Μάντζιος ήταν οι δύο πρώτες μεταγραφικές επιλογές του Θωμά Μάυρου και του Βαγγέλη Βλάχου. Ωστόσο, η υπόθεσή τους... στράβωσε από την αρχή. Ο Θωμάς και οι συνεργάτες του «χρέωσαν» τον Βασίλη Τσιάρτα για το συγκεκριμένο γεγονός, καθώς θεώρησαν ότι η αρχική προσφορά που κατατέθηκε στους δύο παίκτες ήταν τόσο χαμηλή που ήταν δεδομένη η αρνητική απάντηση, αλλά και ο... εκνευρισμός τους.

2) Το... άδειασμα

Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags