Facebook Pixel Ο Αριέλ τα είπε, ο Λεονάρντο τα άκουσε...
| 2012-09-26 21:30:00

Ο Αριέλ τα είπε, ο Λεονάρντο τα άκουσε...

Ο Αριέλ τα είπε, ο Λεονάρντο τα άκουσε...

Το ξέσπασμα ενός παίκτη του περίμενε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για να κάνει παρατηρήσεις στους «ερυθρόλευκους». Ο Πορτογάλος μέχρι τώρα μόνο τους... αποθέωνε!

Όταν ένας προπονητής είναι με το μέρος των παικτών του και τους στηρίζει απόλυτα όταν δέχονται κριτική από τον Τύπο, δεν είναι κακό. Όταν όμως το κάνει πάντα και ποτέ δεν τους κριτικάρει για τίποτα, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα. Αυτό φαίνεται για την ώρα να συμβαίνει και στον Ολυμπιακό, καθώς για τον Ζαρντίμ είναι ελάχιστες οι φορές που τα έχει... ψάλει στην ομάδα. Δεν μιλάμε μόνο για τις συνεντεύξεις του, αλλά και για τις ομιλίες του στα αποδυτήρια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν λέει με τίποτα κακή κουβέντα για τους ποδοσφαιριστές του και ακόμα και όταν δεν παίζουν καλά, αυτός τους μιλάει για την καταπληκτική προσπάθειά τους. Το είδαμε άλλωστε αυτό και μετά την ήττα από την Σάλκε, ενώ και μετά τους... τσαμπουκάδες που έγιναν στου Ρέντη μεταξύ των παικτών, ο Ζαρντίμ δεν έκανε κανένα σχόλιο και απλά άφησε το θέμα να ξεχαστεί.

Μόνο σήμερα ο προπονητής του Ολυμπιακού αποφάσισε να τους κάνει παρατηρήσεις και όχι φυσικά μετά από δική του πρωτοβουλία! Ο Ζαρντίμ άκουσε τον Ιμπαγάσα να τους τα... χώνει επειδή τρέχει μόνος του και είπε και να συμφωνήσει! Δηλαδή αν δεν μίλαγε ο Αριέλ, πάλι τίποτα δεν θα έλεγε ο κόουτς. Όπως ακριβώς δηλαδή συνέβη και πριν από λίγο καιρό, όταν στον Αργεντινό δεν άρεσαν οι ενδεκάδες του οικογενειακού διπλού και ζήτησε την αλλαγή τους, η οποία φυσικά και έγινε άμεσα.

Μετά άδικο έχουν όσοι αναρωτιούνται για το ποιος είναι ο προπονητής;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags