Facebook Pixel Θετικός ο Πάντιτς για ΑΕΚ
| 2012-10-04 21:31:00

Θετικός ο Πάντιτς για ΑΕΚ

Θετικός ο Πάντιτς για ΑΕΚ

Η διοίκηση της ΠΑΕ έκανε την καθοριστική επαφή με τον Σέρβο τεχνικό, ο οποίος δεσμεύτηκε να δώσει αύριο την απάντησή του

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το τηλεφωνικό ραντεβού της διοίκησης της ΑΕΚ με τον Μίλινκο Πάντιτς. Οι δύο πλευρές συζήτησαν πλέον απ' ευθείας και σε επίσημη βάση για τη συνεργασία τους. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ άκουσαν από τον Σέρβο τεχνικό τα «θέλω» του για να αναλάβει την ομάδα και δέχθηκαν να τα ικανοποιήσουν, ενώ υπήρξε συμφωνία και στο οικονομικό κομμάτι. Έτσι, το μόνο που απομένει είναι να συζητήσει ο προπονητής με την οικογένειά του και να δώσει αύριο το μεσημέρι την τελική του απάντηση.
Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ τόνισαν στον Πάντιτς ότι αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο της ομάδας, καθώς πέραν της προπονητικής του εμπειρίας, έχει τεράστιες γνώσης γύρω από τη δουλειά με νεαρούς ποδοσφαιριστές και η θητεία του σε όλες τις βαθμίδες των τμημάτων υποδομής της Ατλέτικο τον καθιστά ιδανικό (και) για την πλήρη αναδιοργάνωση των Ακαδημιών της Ένωσης. Παράλληλα, του έγινε λεπτομερής περιγραφή της κατάστασης στην ΑΕΚ, των προβλημάτων, αλλά και των προοπτικών που υπάρχουν, ενώ του ανέλυσαν και τα δεδομένα όσον αφορά το νεανικό ρόστερ που καλείται να αναλάβει.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του aek365

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags