Facebook Pixel Απ’ το χασμουρητό στον μικρό
| 2012-10-06 14:44:00

Απ’ το χασμουρητό στον μικρό

Απ’ το χασμουρητό στον μικρό

Ηταν διασκεδαστική η στιγμή του χασμουρητού του σερ Αλεξ Φέργκιουσον στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Ντόρτμουντ. Γράφει ο Θανάσης Κελαντώνης.

Μην αρχίσετε το δούλεμα, ο Σκωτσέζος τέντωσε τους μύες της γνάθου του στην αρχή της αναμέτρησης.

Μετά μπορεί να είχε μείνει και με το στόμα ανοιχτό για όσα έβλεπε. Για όσους έβλεπε ορθότερα. Στη θεωρία ήταν στο γήπεδο για τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι. Οταν αποχώρησε απ' αυτό μπορεί και να είχε επαναφέρει στο μυαλό του το όνομα του Μάριο Γκέτσε ή να πρόσθεσε και εκείνα των Μάρκο Ρόιζ και Ματς Χούμελζ.

Τον Γκέτσε τον είχε σκεφτεί και πιο παλιά, προ διετίας περίπου, τον Χούμελζ αρχίζει και τον γλυκοκοιτάει επειδή η απόκτηση κεντρικού αμυντικού με ικανότητα στο άνοιγμα του παιχνιδιού κάνει «μπαμ» εδώ και δύο σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τη λίαν συντόμως... Μπορούσια Γιουνάιτεντ, έτσι όπως (θέλει να) το πάει ο «Φέργκι». Ο Σίνζι Καγκάβα φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή. Θα υπάρξει και συνέχεια και επειδή στην Ντόρτμουντ κάθε άλλο παρά δεν επιθυμούν να συμβεί αυτό, ουδέν πρόβλημα έχουν να παραχωρούν έναν ποδοσφαιριστή ανά σεζόν σε αντάλλαγμα εκατομμυρίων ευρώ, προετοιμάζουν και τα επόμενα (εκατομμύρια).

Ηδη μέσω του συστήματός τους έχουν κάνει τον Ιλκάι Γκιντογκάν να φαντάζει (υπερ)σύγχρονος αμυντικός χαφ, ακόμα δεν έχουμε δει τον 18χρονο Λεονάρντο Μπίτενκουρτ που τον ετοιμάζει ο προπονητής Γιούργκεν Κλοπ και σε δύο χρόνια θα έχουν κοντά τους και τον Τζούνιορ Φλόρες.

Τον 15χρονο σήμερα Αμερικανό, με καταγωγή απ' το Ελ Σαλβαδόρ, ποδοσφαιριστή στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, που άρεσε (σε πολλούς) με την εθνική ομάδα U-17 αυτής και υπέγραψε, με ημερομηνία έναρξης το 2014 όταν ενηλικιώνεται, τετραετές συμβόλαιο με τους Βεστφαλούς.

Και με το που το έκανε υπέγραψε και διετές συμβόλαιο με γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών. Το έφτιαξε το μέλλον του ο μικρός.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags