Facebook Pixel "Ανατρίχιασα με το εκεί στη Β' Εθνική!"
| 2012-10-06 20:41:00

"Ανατρίχιασα με το εκεί στη Β' Εθνική!"

"Ανατρίχιασα με το εκεί στη Β' Εθνική!"

Αυτό υποστήριξε μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με την Κέρκυρα ο Γιάννης Αραμπατζής, ο οποίος άφησε αιχμές για τη διοίκηση και όσα συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα.

Ο Γιάννης Αραμπατζής μετά το τέλος του 1-1 στο ΟΑΚΑ με την Κέρκυρα τόνισε για το παιχνίδι «Πιστεύω ότι φταίει η απειρία. Ξεκινάμε καλά, κάνουμε ευκαιρίες, αλλά μόλις φάμε ένα γκολ είναι σαν να πέφτει ο διακόπτης. Το δουλεύουμε, μιλάμε με τα νέα παιδιά, τους τα λέμε, αλλά… Μετά το γκολ η εικόνα που δείξαμε δεν ήταν καθόλου σωστή. Δεν μπορώ να το εξηγήσω γιατί γίνεται αυτό».
Τέλος, για την τελευταία θέση στην βαθμολογία και όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες είπε ο Αραμπατζής «Είμαστε τελευταίοι, πρέπει να το καταλάβουμε όλοι και να κάνουμε ότι μπορούμε, αλλά δεν αρκούν μόνο οι παίκτες χρειάζεται και η διοίκηση να το καταλάβει. Ολη την εβδομάδα όλα αυτά που έγιναν ήταν ανεπίτρεπτα, να φεύγει ο ένας, να έρχεται ο άλλος. Αν δεν έχεις την διοίκηση δίπλα σου να βγαίνει μπροστά, δεν μπορούμε μόνοι μας να τα κάνουμε όλα. Από την πρώτη στιγμή που άκουσα στο ματς με την Ξάνθη το εκεί - εκεί στην Β’ εθνική, ανατρίχιασα. Πρέπει όλους να μας αγγίξει αυτό και να το παλέψουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags