Facebook Pixel «Να… αραιώσουν τα αποδυτήρια»
| 2012-10-07 17:55:00

«Να… αραιώσουν τα αποδυτήρια»

«Να… αραιώσουν τα αποδυτήρια»

Ο Παπαδόπουλος είπε και στους παίκτες ότι ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα και μεταξύ άλλων τόνισε πως: «πρέπει να... καθαρίσει κόσμος»!

Στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, ο Μανώλης Παπαδόπουλος δεν συμπεριφέρθηκε ως υπηρεσιακός προπονητής. Προσπάθησε μέσα σε δύο μέρες να... αφήσει το δικό του στίγμα και -εκ του αποτελέσματος- δεν δικαιώθηκε. Ο πρώην συνεργάτης του Βαγγέλη Βλάχου κράτησε ανάλογη στάση και στη σημερινή προπόνηση, στην οποία μίλησε στους παίκτες και εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να... αραιώσουν τα αποδυτήρια.
«Εγώ ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα αγωνιστικά. Αν μου ζητηθεί από τη διοίκηση η γνώμη μου για την επόμενη μέρα, θα την πω. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να... αραιώνουμε εδώ μέσα. Να... καθαρίσει κόσμος», είπε ο Παπαδόπουλος και η αλήθεια είναι ότι η τοποθέτησή του... μπέρδεψε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Όχι μόνο λόγω της εύλογης απορίας που εξέφραζαν, ότι «Αφού ήξερε τι χρειάζεται η ομάδα, γιατί δεν το έλεγε τόσο καιρό ως συνεργάτης του Βλάχου;», αλλά και επειδή μιλώντας τους αμέσως μετά για το παιχνίδι τους τόνισε πως: «Η προσπάθεια μας ήταν πολύ καλή. Γενικά πήγαμε καλά, εκτός από κάποια σημεία του αγώνα που δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»!
Αμέσως μετά την ομιλία του Παπαδόπουλου, οι παίκτες της ΑΕΚ βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την προπόνηση, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας ο υπηρεσιακός προπονητής παρακολούθησε καθισμένος (στην καρέκλα που υπάρχει δίπλα στο γήπεδο, στην οποία συνήθως κάθετε ο πρόεδρος όταν παρακολουθεί τις προπονήσεις), με τον Παπακωστούλη να αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση του μεγαλύτερου μέρους του προγράμματος...

ΠΗΓΗ: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags