Facebook Pixel Superstars!
| 2012-10-07 23:32:00

Superstars!

Superstars!

Οι άνθρωποι μάς έχουν τρελάνει. Δεν χορταίνουμε να τους βλέπουμε. Μέσι, Κριστιάνο κι όλα τα άλλα αστέρια του κλάσικο. Κάθε παιχνίδι σπάει καρδιές! Ακόμα και κάθε εβδομάδα να παίζανε, πάλι δεν θα έχαναν το ενδιαφέρον τους οι αναμετρήσεις.

Είναι απόλαυση να παρακολουθεί ο κάθε ποδοσφαιρόφιλος αυτές τις αναμετρήσεις. Ό,τι ομάδα κι αν υποστηρίζει ο καθένας, σημασία έχει πως από μπάλα χορταίνεις.

Και τι δεν είδαμε πάλι απόψε; Δυο γκολ η Μπάρτσα, δυο η Ρεάλ. Από ένα δοκάρι! Ανατροπή στο σκορ από 0-1 σε 2-1. Φάσεις, ωραίες ενέργειες, συνδυασμοί άψογοι, μονομαχίες, δίψα για νίκη. Ακόμα μια ματσάρα που τα είχε όλα, με ευκαιρίες ως το τελευταίο λεπτό.

Τι κι αν υπήρχαν απουσίες ή προβλήματα που προέκυψαν στην διάρκεια του αγώνα; Κάνανε υπερπροσπάθεια οι δυο αιώνιοι της Ισπανίας και στο τέλος δεν είχαν δύναμη ούτε να… αναπνεύσουν.

Ο Μέσι να έχει φανατιστεί για να πάρει μόνος του το παιχνίδι, ο Κριστιάνο να έχει τραυματιστεί στον ώμο όμως να μην ζητάει αλλαγή, στους δυο πάγκους να υπάρχει ηλεκτρισμός.

Ήρθε ισοπαλία, δεν άλλαξε κάτι στην βαθμολογία, όμως απολαύσαμε ένα ντέρμπι με αστέρια παγκόσμιας κλάσης σε όλες τις γραμμές και στις δυο ομάδες.

Άξιζε, λοιπόν, την προσμονή το κλάσικο και ήδη περιμένουμε από τώρα την επόμενη σύγκρουση γιγάντων! Η χαρά του κάθε ποδοσφαιρόφιλου, δηλαδή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags