Facebook Pixel Λίγη υπομονή ακόμα...
| 2012-10-09 02:08:00

Λίγη υπομονή ακόμα...

Λίγη υπομονή ακόμα...

Νέα παράταση για την Τρίτη είχαμε στο «σήριαλ» Κονσεϊσάο στην ΑΕΚ, καθώς η Ολανένσε παρά τις πιέσεις της ΑΕΚ και του ίδιου του Πορτογάλου, δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει ελεύθερο.
 

Μέχρι αργά το βράδυ υπήρχαν επαφές του Ανδρέα Δημητρέλου με ανθρώπους του πορτογαλικού συλλόγου, ωστόσο κάποια επίσημη απόφαση δεν ελήφθη από το ΔΣ της Ολανένσε, η οποία θέλει να κρατήσει τον Κονσεϊσάο. Βέβαια, η επιθυμία του πρώην άσου του ΠΑΟΚ να επιστρέψει στην Ελλάδα ως προπονητής αυτή την φορά για λογαριασμό της Ένωσης, την υποχρεώνουν να συζητάει όλα τα ενδεχόμενα.

Ωστόσο, μέλος της διοίκησης της Ολανένσε ανέφερε πως,«ακόμα υπάρχουν διαπραγματεύσεις και αύριο (σ.σ. Τρίτη) θα υπάρξει η απόφαση. Η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να πληρώσει για να πάρει την ελευθέρας του Κονσεϊσάο».


Σύμφωνα λοιπόν με όλες τις πληροφορίες, την Τρίτη θα είναι η καθοριστική ημέρα για το θέμα Κονσεϊσάο, αλλά και γενικότερα για το θέμα προπονητή στην ΑΕΚ. Αν δεν… προχωρήσει με τον Πορτογάλο οι «κιτρινόμαυροι» θα κοιτάξουν τις άλλες περιπτώσεις που έχουν στο μπλοκάκι τους και σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις.

Στην λίστα της ΑΕΚ υπάρχει ο Μίλινκο Πάντιτς, ο οποίος όμως φέρεται να ζητάει κάποιες εγγυήσεις για τα χρήματά τους, αλλά και οι Έβαλντ Λίνεν και Μάκης Χάβος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags