Facebook Pixel Ο Μέσι θα τρέχει για ...πάνες!
| 2012-10-10 12:38:00

Ο Μέσι θα τρέχει για ...πάνες!

Ο Μέσι θα τρέχει για ...πάνες!

Ο Αργεντινός ανυπομονεί για τη γέννηση του παιδιού του. Τι είπε για το clasico, τον Γκουαρντιόλα, την εθνική ομάδα και τον Φαλκάο.

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην Αργεντινή ενόψει των αναμετρήσεων της εθνικής ομάδας της χώρας του, με την Ουρουγουάη και τη Χίλη και παραχώρησε εφ όλης της ύλης συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό.

"Σε όλους μας είναι αισθητή η απουσία του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ήμασταν μαζί πολλά χρόνια κερδίζοντας πολλά. Τώρα όμως, στον πάγκο της ομάδας υπάρχει ο Τίτο και ελπίζω να συνεχίσουμε να κερδίζουμε πράγματα και με αυτόν", τόνισε αρχικά σε σχετική ερώτηση.

Αναφερόμενος στο πρόσφατο Clasico, υποστήριξε: "Με τη Ρεάλ Μαδρίτης τα παιχνίδια είναι κλειστά. Ξέρει ο ένας τι να περιμένει από τον άλλο. Είναι πάντα ωραίο όμως να συμμετέχεις σε ένα clasico και ελπίζω να αρέσουν και στους οπαδούς τα παιχνίδια αυτά".

Για την εξαιρετική φετινή παρουσία του Φαλκάο, τόνισε: "Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Έχει πολλή ποιότητα και είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα στα πόδια. Είναι θετικό για την Κολομβία να έχει αυτόν τον παίκτη στις τάξεις της".

Για τα συναισθήματά του αναφορικά με την εθνική του ομάδα: "Μας αρέσει να παίζουμε μαζί. Όλοι πλέον γνωρίζουμε το στυλ και τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Η ομάδα γίνεται ισχυρή. Είναι αυτό που θέλαμε. Σε όλους μας αρέσει να αγωνιζόμαστε για την Αργεντινή. Για μένα η αρχηγία δεν είναι βάρος. Προσπαθώ να προσφέρω συνεχώς πράγματα για μένα και την ομάδα μου".

Για τις εκτελέσεις φάουλ: "Μου είπαν να αναλαμβάνω εγώ τις εκτελέσεις φάουλ και έπρεπε να εκπαιδευτώ πάνω σε αυτό. Πάντα μένω μετά την προπόνηση και προπονούμαι στις εκτελέσεις για να βελτιώνομαι όλο και περισσότερο".

Για το γεγονός ότι αναμένεται να γίνει πατέρας προσεχώς, σχολίασε: "Θα είναι μια ωραία αλλαγή. Μια ευθύνη για μένα. Θα τρέχω για πάνες και όλα τα σχετικά. Είμαι ανήσυχος για την άφιξη του γιου μου. Ειδικά τώρα που είμαι εδώ και ξέρω ότι μπορεί να γεννηθεί ανά πάσα στιγμή. Ακόμα δεν του έχω αγοράσει μια μπάλα. Θα το κάνω όταν μεγαλώσει λίγο. Η Μπαρτσελόνα θα είναι ασφαλής".

Για το ποιον παίκτη θεωρεί ποδοσφαιρικό του καθρέπτη, υποστήριξε: "Ο Αϊμάρ είναι ένας παίκτης που πάντα μου άρεσε".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags