Facebook Pixel «Έρχομαι γιατί είμαι... λίγο τρελός»
| 2012-10-10 17:30:00

«Έρχομαι γιατί είμαι... λίγο τρελός»

«Έρχομαι γιατί είμαι... λίγο τρελός»

Ο Έβαλντ Λίνεν μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να έρθει στην ΑΕΚ, τόνισε πως είναι λίγο... τρελός και για αυτό απέρριψε προτάσεις από το εξωτερικό για να έρθει στην Ελλάδα, ενώ ξεκαθάρισε πως γνωρίζει πολύ καλά το ρόστερ και ότι έρχεται για να «φέρει το καράβι στην σωστή κατεύθυνση».

«Δεν είναι η καλύτερη κατάσταση, όμως είμαι λίγο... τρελός και πήρα την απόφαση να έρθω στην Ελλάδα. Την αγαπάω την Ελλάδα, την Αθήνα και είναι από τους λόγους που πείσθηκα να έρθω» είπε στο gazzeta.gr και πρόσθεσε: «Είχα προτάσεις από κλαμπ του εξωτερικού, αλλά την Ελλάδα τη λατρεύω και όταν μια ομάδα όπως η ΑΕΚ σου δίνει την ευκαιρία δεν πρέπει να την αρνηθείς. Έχει προβλήματα η ΑΕΚ, ο σύλλογος είναι σε δύσκολη θέση, αλλά είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα, μου δίνεται η ευκαιρία να φέρουμε το καράβι στη σωστή κατεύθυνση και πιστεύω πως θα τα καταφέρω». 

Το... χρηματικό μπέρδεμα λίγο έλειψε να οδηγήσει σε ναυάγιο, αλλά ο Λίνεν δεν στάθηκε σε νούμερα, τονίζοντας πως τον ενδιέφεραν περισσότερο οι εγγυήσεις. «Δεν μπαίνω στη διαδικασία για νούμερα, ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν πως με θέλουν,  πήρα εγγυήσεις, όχι για τα χρήματα και αποφάσισα αν έρθω. Θέλω να πω πως τα λεφτά δεν ήταν θέμα, αλλά η πρόκληση που μου δίνει αυτή η ιστορική ομάδα. Θέλω να με βοηθήσουν οι άνθρωποι του συλλόγου και να τους βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου».

Όσο για το μήνυμα που στέλνει: «Μπαίνω στο αεροπλάνο, έρχομαι να δουλέψω αμέσως και έχουμε λίγες ημέρες μπροστά για να διορθώσουμε την κατάσταση. Ξέρω το ρόστερ, γνωρίζω την κατάσταση και ελπίζω ο κόσμος να σταθεί δίπλα μας, αφού ξέρω πόσο αγαπάει την ομάδα. Έρχομαι για να κάνω τα πάντα, ώστε η ΑΕΚ να βρεθεί εκεί που αξίζει και όχι εκεί που είναι τώρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags