Facebook Pixel ''Θλιβερή ιστορία ο Τσιάρτας!''
| 2012-10-11 22:15:00

''Θλιβερή ιστορία ο Τσιάρτας!''

''Θλιβερή ιστορία ο Τσιάρτας!''

Έτσι αποκάλεσε τον Βασίλη Τσιάρτα ο Θωμάς Μαύρος απαντώντας στις δηλώσεις του πρώτου, στις οποίες ο mago τα έβαζε με τον πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ.


Ο Βασίλης Τσιάρτας επί δύο ώρες είπε πολλά στον NOVAΣΠΟΡ FM. Και μεταξύ πολλών αναφέρθηκε και στον Θωμά Μαύρο και σε κάποια πράγματα που έγιναν στην ΑΕΚ όσο διάστημα «συνεργάστηκαν» μαζί στα Σπάτα. Ο Θωμάς Μαύρος ενημερώθηκε για όλα όσα είπε ο Τσιάρτας και απαντάει μέσω του aek365. Αρχικά, όταν και του εξηγήσαμε ότι ο Τσιάρτας εξέφρασε την άποψη ότι ο Μαύρος «δεν κάνει για πρόεδρος, αλλά τον σέβομαι ως ποδοσφαιριστή», ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ, είπε: «Τι με ενδιαφέρει η άποψη του Τσιάρτα αν κάνω ή όχι; Δεν με απασχολεί καθόλου η άποψή του για μένα. Το μόνο που έχω να πω για τον Βασίλη είναι ότι λυπάμαι... Λυπάμαι για το λάθος που έκανα να τον φέρω στην ΑΕΚ, γιατί ήταν δική μου επιλογή. Είναι μία θλιβερή ιστορία ο Τσιάρτας. Δεν περίμενα ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο».

Έπειτα ο Θωμάς Μαύρος απάντησε σε αρκετά από τα θέματα που έθιξε ο Βασίλης Τσιάρτας. Συγκεκριμένα:

Ο Τσιάρτας είπε ότι τον Κουτσιανικούλη τον πρότεινε ένας... ταξιτζής στα Σπάτα. Ο Μαύρος λέει: «Εγώ ξέρω τον Ξανθόπουλο, τον μάνατζερ του Κουτσιανικούλη. Ήρθε στο μαγαζί μου ο άνθρωπος και μου είπε για τον Κουτσιανικούλη. Του είπα έπειτα να μιλήσει με τον Τσιάρτα έτσι κι έγινε μετά. Ποιους ταξιτζήδες και ποιους... φορτηγατζήδες λέει; Ασόβαρα πράγματα είναι αυτά. Τι τα μπερδεύει όλα μαζί και τα λέει; Κι εμένα μου έλεγαν διάφοροι για παίκτες, αλλά τους αγνοούσα. Αυτή είναι η αλήθεια».

Ο Τσιάρτας κατηγόρησε τον Μαύρο ότι πήγαινε μία δυο ώρες στα Σπάτα και έκανε ραντεβού στο μαγαζί του. Ο Μαύρος λέει:

«Δύο ραντεβού με τον Μάτζιο - Μόρα, έκανα στο μαγαζί μου. Εγώ κάθε μέρα ήμουν στα Σπάτα. Πολλές φορές έφευγα στις 5 το απόγευμα και ήμουν εκεί από το πρωί. Μπορείτε να ρωτήσετε όποιον θέλετε στα Σπάτα. Και στην τελική τι είναι ο Τσιάρτας; Ελέγχει το ωράριο το δικό μου; Τι νοιώθει τον εαυτό του; Δεν θα βάλει νόμους ο Τσιάρτας σε μένα και στην ΑΕΚ. Δεν θα γίνει ο Τσιάρτας... Μαύρος ή ο Μαύρος... Τσιάρτας. Αυτός ο άνθρωπος είχε μία αντίληψη λανθασμένη: Ήθελε να διοικήσει τα πάντα. Αυτή την αντίληψη είχε. Δείχνει το πρόσωπό του όλα αυτά που λέει και όλα αυτά που ήθελε να κάνει! Του είχα πει κάποια στιγμή «Η δουλειά σου είναι μέσα σε ένα τετράγωνο», αλλά δεν με άκουσε. Ήθελε να κάνει το δικό του».

Σε αυτό το σημείο ο Θωμάς Μαύρος μας έφερε και ένα παράδειγμα: «Για να καταλάβεις, ότι ήθελε παντού να ανακατεύεται, σε μία προπόνηση είχαν έρθει κάποιοι παλαίμαχοι και έβλεπαν την προπόνηση έξω από το γήπεδο. Τους πήρε και τους πήγε στην ταράτσα! Πήρε τους ανθρώπους και τους πήγε στην ταράτσα! Αν είναι δυνατόν. Την επόμενη μέρα τον ρώτησα: «Γιατί ρε Βασίλη, το έκανες αυτό;» Και μου είπε «ότι θα υπήρχε συνωστισμός και δεν θα μπορούσαν να περάσουν οι παίκτες να πάνε στα αποδυτήρια»! Σου μιλάω για πέντε παλαιμάχους», για να συνεχίσει ο Μαύρος μετά το παράδειγμα που έφερε: «Αυτός είναι όμως ο Τσιάρτας. Έχει τρέλα με τον εαυτό του. Αυτό είναι το θέμα».

Για τον Βλάχο, ο Τσιάρτας είπε: «Μου έκανε εντύπωση όταν έμαθα πως το τιμ του Βλάχου θα έπαιρνε μισό εκατομμύριο τον χρόνο ενώ ο Μαύρος είπε σε εμένα και στον Κωστή ότι θα είμαστε χωρίς λεφτά εκεί. Δεν είχα πει κάτι, αλλά με παραξένεψε ότι ήρθαν αυτοί σαν... ΑΕΚάρες».

Ο Μαύρος λέει: «Για μας τους τρεις ναι ήταν αυτή η συμφωνία. Να μην είμαστε στην ΑΕΚ με συμβόλαιο το είχα πει και στο Δ.Σ.. Να ρωτήσετε τον Βλάχο όμως αν αυτά τα λεφτά ήταν πραγματικότητα που θα παίρναμε. Και όλα αυτά που λέει ο Τσιάρτας είναι αλήθεια».

Για τον Γεωργέα ο Τσιάρτας τόνισε: «Μου έλεγαν ο Μαύρος και ο Βλάχος ότι δεν γίνεται να πάμε με αυτούς. Το πρώτο μου λάθος που έκανα ήταν ότι παρασύρθηκα από τον μηδενισμό που υπήρξε στην πρώτη κουβέντα μας για το ποιοι θα φύγουν. Δηλαδή Καφές, Γεωργέας, Αργυργίου, Μάκος, κλπ. Είπαμε για τον Γεωργέα ότι δεν μπορεί και επειδή είχαμε τρεις επιλογές δεν θέλαμε να πάρει μία θέση από τις τρεις. Το ασπάστηκα και εγώ αυτό. Ήθελα να δούμε τις επιλογές που είχαμε και στην συνέχεια να αποφασίσουμε αν θα μείνει ή όχι ο Γεωργέας. Εγώ του είπα του Γεωργέα "πήγαινε σε μία άλλη ομάδα και έλα του χρόνου να τελειώσεις την καριέρα σου στην ΑΕΚ όπως σου αξίζει».

Ο Μαύρος λέει: «Ψέματα! Πρώτα ο Τσιάρτας μας είπε ότι είναι μεγάλος σε ηλικία και τα λοιπά. Και ναι, λοιπόν, μετά εμείς συμφωνήσαμε».

Για τον Μάκο ο Τσιάρτας είπε: «Ο Γρηγόρης θα μπορούμε να βοηθήσει πολύ στην ομάδα φέτος, είχε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και θα μπορούσε να μειώσει τον μισθό του και να μείνει. Ο Μαύρος είπε ''δεν είναι και ο Μπεκενμπάουερ''... Τις αποφάσεις τις έπαιρνε ο Μαύρος. Εμένα μου είπε "φέρε όποιους παίκτες θέλει ο Βαγγέλης"».

Ο Μαύρος λέει: «Αν είναι δυνατόν! Δεν έγινε έτσι! Η εισήγηση του Τσιάρτα ήταν να φύγει ο Μάκος και να πάρουμε τα λεφτά. Όσο γι' αυτό που είπε για τον «Μπεκεμπάουερ» ναι όντως το είπα. Αλλά με μία διαφορά. Όχι σε αυτό το συμβούλιο που κάναμε τότε, αλλά σε μία συνέντευξή μου (σ.σ. στο aek365). Tότε το είχα πει αυτό για τον Μάκο. Ο Τσιάρτας τώρα το πήρε, το... κόλλησε και έκανε το δικό του»

Επίσης ο Τσιάρτας διέψευσε τον Μαύρο, ο οποίος είχε πει στην τελευταία του συνέντευξη ότι τον είχε «τελειώσει» από την ΑΕΚ πριν 1,5 μήνα, συμπληρώνοντας ότι τον εξυμνούσαν όλοι στο Δ.Σ. ένα μήνα πριν φύγει. Ο Μαύρος έχει την απάντηση: «Δεν αποθέωσα τον Τσιάρτα, τότε. Είπα ότι ήταν εργατικός και ότι εργάστηκε σκληρά στα θέματα των διακανονισμών. Και τώρα το ίδιο λέω. Δεν είμαι αγνώμων και αχάριστος. Αναγνωρίζω κάποια πράγματα. Τότε, αυτό που του είπα είναι ότι '' τελείωσες για μένα, αλλά θα μείνεις στην ΑΕΚ και μετά θα δούμε. Μπορεί να αλλάξει η κατάσταση και να φύγω κι εγώ. Αν μείνω όμως έχεις τελειώσει για μένα και για την ΑΕΚ''. Αυτό του είχα πει τότε».

Σε αυτό το σημείο ο Θωμάς Μαύρος απογοητευμένος απ' όσα είπε ο Τσιάρτας θέλησε να βάλει μία τελεία, λέγοντας: «Λοιπόν, για να τελειώνουμε και ο καθένας να τραβήξει τον δρόμο του, διότι δεν με ενδιαφέρει τι άλλο έχει πει και πως το έχει πει... Ο καθένας έχει το όνομά του. Σημασία δεν έχει τι λέει κάποιος, αλλά ποιος το λέει. Λυπάμαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Λυπάμαι... Μετανιώνω για τον Τσιάρτα, γιατί ήταν επιλογή μου. Αναλαμβάνω τον λάθος μου ξανά. Ας αφήσουμε τώρα την ομάδα να βρει τον δρόμο της. Και πάλι λυπάμαι...».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags