Facebook Pixel «Δεν έχει βγει ακόμα το σχέδιο Ζαρντίμ...»
| 2012-10-12 20:22:00

«Δεν έχει βγει ακόμα το σχέδιο Ζαρντίμ...»

«Δεν έχει βγει ακόμα το σχέδιο Ζαρντίμ...»

Ο Γιάννης Ζαραδούκας τόνισε πως η νέα τακτική του Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει πιάσει μέχρι στιγμής στον Ολυμπιακό, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος πως γρήγορα θα υπάρχει βελτίωση. Παράλληλα, ανέφερε πως για να είναι ακόμα στην ομάδα, σημαίνει ότι τον πιστεύουν και για αυτό περιμένει τις ευκαιρίες του...

Αναλυτικά ο Γιάννης Ζαραδούκας είπε στον SUPER FM 103,4 των Ιωαννίνων:

Για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ: «Είναι ένας προπονητής που φέρνει τη δική του τακτική στο γήπεδο, μέχρι στιγμής δεν μας έχει βγει αυτό, αλλά είναι θέμα χρόνου να δείξει η ομάδα το καλό ποδόσφαιρο που της αρμόζει να παίζει».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Έχουν περάσει εννέα μήνες τώρα χωρίς επίσημο αγώνα. Για να βρίσκομαι στον Ολυμπιακό σημαίνει σίγουρα ότι με πιστεύουν, άρα είναι θέμα χρόνου τώρα να αποδείξω κι εγώ με τη σειρά μου τι μπορώ να προσφέρω στον Ολυμπιακό».

Για το πρωτάθλημα της Super League: «Οι προπονητές είναι ίδιοι σε γενικές γραμμές, οι ποδοσφαιριστές άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό και έχουν φύγει κάποιοι καλοί παίκτες. Να μη γελιόμαστε, το επίπεδο έχει πέσει, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό, αλλά είναι θέμα χρόνου, σε μια τριετία να ξαναγίνει ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags