Facebook Pixel Η Μπράγκα, πάντως, έχει ρολάρει...
| 2012-10-14 20:30:00

Η Μπράγκα, πάντως, έχει ρολάρει...

Η Μπράγκα, πάντως, έχει ρολάρει...

Τρένο πηγαίνει και φέτος η προηγούμενη ομάδα του Ζαρντίμ, εκεί που ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τον χρόνο να δουλέψει σωστά, χωρίς πίεση από τον Τύπο και τον κόσμο.

Η έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος στην Πορτογαλία, ήταν η Μπράγκα. Με τον Ζαρντίμ για δεύτερη σεζόν στον πάγκο της, κατάφερε να ταράξει τα νερά στη λίγκα της χώρας και να αναδείξει τον Λεονάρντο ως τον καλύτερο προπονητή της Πορτογαλίας (σε ψηφοφορία δημοσιογράφων).

Για αυτό και ο Μαρινάκης κινήθηκε για την απόκτησή του, αφού η δουλειά του ήταν κάτι περισσότερο από φανερό πως απέδωσε. Κάτι που φαίνεται πως ισχύει και για τη φετινή σεζόν, αφού με την περσινή φορά η Μπράγκα συνεχίζει δυνατά. Με τον -γνωστό μας από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό- Ζοσέ Πεσέιρο στον πάγκο της, έχει 14 βαθμούς σε έξι αγώνες και βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Με τους Πορτογάλους συναδέλφους να γράφουν, λίγο-πολύ, όσα υποστηρίζει και ο σκύλος: πως η φετινή απόδοση της Μπράγκα οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στη δουλειά που είχε κάνει ο Ζαρντίμ στην ομάδα. Αν έχουν υπομονή και χαμηλώσουν τους τόνους στον Ολυμπιακό, η προσπάθεια του Πορτογάλου ίσως φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα. Έχουν όμως;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags