Facebook Pixel "Σεβασμός για την Ελλάδα"
| 2012-10-15 18:13:00

"Σεβασμός για την Ελλάδα"

"Σεβασμός για την Ελλάδα"

Το τεχνικό δίδυμο της Εθνικής Σλοβακίας, οι Μίκαελ Χιπ και Στάνισλαβ Γκρίγκα, εξέφρασαν το σεβασμό του προς την Ελλάδα, παρουσιάστηκαν πλήρως ενημερωμένοι για όλους τους τραυματισμούς της εθνικής μας και τόνισαν πως η Σλοβακία θέλει μόνο τη νίκη.

Αναλυτικά η συνέντευξη των προπονητών της Σλοβακίας

Μίκαελ Χιπ:

Για Σκρτελ και Βάις: "Είχαμε κάποια προβλήματα αλλά τώρα είμαστε εντάξει. Ο Σκρτελ είναι καλά και σε φόρμα. Ο Βάις ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Για τον Βάις θα αποφασίσουμε τελευταία στιγμή. Όλοι είναι έτοιμοι. Ο Χάμσικ είναι και αυτός έτοιμος."

Για την Ελλάδα: "Παρακολουθήσαμε όλους τους αγώνες της Ελλάδας. Περίμενα ότι θα έχει πολλές αλλαγές και θα είναι ανανεωμένη ομάδα σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Είναι ομάδα που έχει έμπειρους παίκτες όπως ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης."

Για δυνατό σημείο της Ελλάδας: "Η μεγαλύτερη δύναμη της Ελλάδας είναι η εμπειρία και έχουν αυτοπεποίθηση. Δεν είναι ομάδα που κάνει πολλές επιθέσεις αλλά όταν το κάνουν είναι αποτελεσματικοί. Είναι ομάδα που τη σέβονται όλοι. Έχει παίκτες που τους σεβόμαστε. Δεν είναι τόσο ορθόδοξη όσο όταν πήραν το κύπελλο το 2004."

Για τις απουσίες της Ελλάδας: "Ο Φερνάντο Σάντος έχει πολλά προβλήματα απουσιών όπως ο Αβραάμ και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Μαλεζάς αλλά ο Πορτογάλος έχει τη δυνατότητα να τους αντικαθιστά γιατί η Ελλάδα έχει πολλούς καλούς παίκτες."

Για το ποια ομάδα είναι φαβορί: "Αν σκεφτούμε τους τίτλους και τα αποτελέσματα φαβορί είναι η Ελλάδα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσουμε πριν παίξουμε."

Για την ανάλυση του παιχνιδιού των Σλοβάκων: "Σήμερα δείξαμε βίντεο στους παίκτες και είδαμε τον αγώνα Ελλάδας-Βοσνίας."

Για το στόχο της Σλοβακίας: "Θέλουμε τη νίκη, παίζουμε για τους τρεις βαθμούς και αυτός είναι ο στόχος. Η Ελλάδα είναι δέκατη στον κόσμο και αυτό σημαίνει πολλά για τον αντίπαλο μας."

Στάνισλαβ Γκρίγκα:

Για τον αγώνα με την Ελλάδα: "Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά όπως κάναμε με τη Λετονία. Παίξαμε επιθετικά, με ενθουσιασμό, με δύναμη. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με τέλεια άμυνα και για αυτό πρέπει να παρουσιαστούμε πιο επιθετικοί. Στην άμυνα πρέπει να προσέξουμε την ταχύτητα των Ελλήνων επιθετικών."

Για την Ελλάδα: "Θέλει μεγάλη προσοχή η Ελλάδα στις αντεπιθέσεις και στη γρήγορη μετάβαση που κάνει ο αντίπαλος μας από την άμυνα στην επίθεση. Πρέπει να πιάσουμε το μέγιστο της απόδοσης μας και έτσι μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο."

Για τους Έλληνες οπαδούς: "Ετοιμάζονται να έρθουν πολλοί Έλληνες και για αυτό θέλουμε να πούμε στους δικούς μας φιλάθλους να φωνάζουν πιο δυνατά για να νοιώσουν οι παίκτες μας ότι παίζουν εντός έδρας. Πρέπει όλοι να παίζουμε σα να είναι τελευταίο λεπτό του αγώνα. Να βάζουμε όλες τις δυνάμεις. Να έχουμε σκέψη και αυτοσυγκέντρωση."
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags