Facebook Pixel ''Θεοί και καλλιτέχνες οι Έλληνες!'' (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2012-10-16 23:45:00

''Θεοί και καλλιτέχνες οι Έλληνες!'' (ΦΩΤΟ)

''Θεοί και καλλιτέχνες οι Έλληνες!'' (ΦΩΤΟ)

Με ειδικούς της επιβίωσης παρομοιάζουν τα κορυφαία ελληνικά αθλητικά sites τους παίκτες του Σάντος, με τη νίκη τους κόντρα στη Σλοβακία.

Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν τη νίκη της “γαλανόλευκής” οι δημοφιλέστερες ιστοσελίδες στην Ελλάδα:

Gazzetta.gr

Ο «Σάλπι» βρήκε... το πορτοφόλι! (pics)

Η εθνική δεν βλέπονταν, όμως έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε με το γκολ του Σαλπιγγίδη το «χρυσό τρίποντο» με το 1-0 επί της Σλοβακίας!

Sport24.gr

Και στο τέλος κερδίζουν οι Έλληνες

Κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης "λύτρωσε" την Εθνική μας ομάδα και της έδωσε την πολύτιμη νίκη στην Μπρατισλάβα επί της Σλοβακίας με 1-0. Κορυφαίοι Καρνέζης και Παπασταθόπουλος. Δοκάρι οι Σλοβάκοι στο 88' με τον Μπρέζνανικ

Contra.gr

Ο Θεός αγαπάει την Ελλάδα

Η Εθνική είχε κακή απόδοση, κινδύνευσε να ηττηθεί από τη Σλοβακία του Χάμσικ, αλλά εν τέλει νίκησε χάρη στο γκολ του Σαλπιγγίδη (1-0). Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Σάντος που παραμένει ισόβαθμη της... πρωτοπόρου, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων, Βοσνίας. Μεταδίδει από τη Μπρατισλάβα ο απεσταλμένος του Contra.gr, Γιάννης Ντάλλας.

Sport-fm.gr

Καλλιτέχνες της επιβίωσης!

Τον Γιόακιμ Λεβ και τη ρήση του πως οι Έλληνες είναι καλλιτέχνες της επιβίωσης, επιβεβαίωσε πλήρως η Εθνική ομάδα. Με μια εμφάνιση που θύμισε προ 2004 εποχές, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα μπορούσε εύκολα να βρεθεί πίσω στο σκορ από τους ανώτερους Σλοβάκους και -άγνωστο πώς- κατάφερε να νικήσει 1-0 με το γκολ του Σαλπιγγίδη στο 63’. Κορυφαίοι οι Καρνέζης και Σιόβας που αποχώρησε με θλάση. Τον Μάρτιο το επόμενο ματς στην έδρα της Βοσνίας με την οποία μοιραζόμαστε την κορυφή του 7ου ομίλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags