Facebook Pixel Οριστική αναβολή στο Πολωνία-Αγγλία (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-10-16 23:34:00

Οριστική αναβολή στο Πολωνία-Αγγλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Οριστική αναβολή στο Πολωνία-Αγγλία (ΒΙΝΤΕΟ)

Το ματς της Πολωνίας με την Αγγλία που επρόκειτο να διεξαχθεί στη Σλοβακία αναβλήθηκε οριστικά εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης που είχε ως αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η διεξαγωγή του αγώνα.

 

Η βροχή έπεφτε ακατάπαυστα στη Βαρσοβία και κανένας δεν κατάλαβε γιατί οι Πολωνοί και η FIFA δεν αποφάσισαν να κλείσει η οροφή του σταδίου από τη στιγμή που αυτό ήταν εφικτό. Όσες φορές και να βγήκε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ρόκι, για έλεγχο του αγωνιστικού χώρου - 3 τον αριθμό - η εικόνα ήταν όλο και χειρότερη.

Οι οπαδοί αποφάσισαν να το χαρούν και αρκετοί από αυτούς άρχισαν να μπαίνουν στο τερέν και να κάνουν... μακροβούτια, ενώ έπειτα από καθυστέρηση μίας ώρας αποφασίστηκε ο αγώνας να αναβληθεί. Πιθανότατα θα διεξαχθεί αύριο (17/10) καιρού επιτρέποντος, όμως οι Πολωνοί εκφράζουν την ανησυχία τους, καθώς πολλοί από τους διεθνείς τους έχουν παιχνίδια πρωταθλήματος την προσεχή Παρασκευή (19/10). Η τελική απόφαση, πάντως, ανήκει στη FIFA, η οποία θα ορίσει τη νέα ώρα και την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags