Facebook Pixel Άντε πάλι με τους παλαίμαχους...
| 2012-10-17 05:46:00

Άντε πάλι με τους παλαίμαχους...

Άντε πάλι με τους παλαίμαχους...

Κουμάντο στην ΑΕΚ θέλουν να κάνουν ορισμένοι παλαίμαχοι της ομάδας, όπως μαρτυρούν δηλώσεις βετεράνου ποδοσφαιριστή της Ένωσης.

Εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, όπου δήλωσαν το παρών πολλές σημαίες του Δικεφάλου, όπως Μαύρος, Πομώνης, Μανωλάς (Στέλιος), Παπαϊωάννου, Σεραφείδης, Καραφέσκος και πολλοί άλλοι.

Ένας από τις ιστορικές προσωπικότητες της Ένωσης μάλιστα μίλησε στους παρευρισκόμενους (όχι σε πηγαδάκια δηλαδή), εκφράζοντας πολλά παράπονα για τόσο για τις διοικήσεις της ΑΕΚ, όσο και για τους βετεράνους.

Ο συγκεκριμένος παλαίμαχος παίκτης, έκανε έκκληση για ενότητα στις τάξεις των βετεράνων, φέρνοντας ως παράδειγμα τα δημόσια καρφιά του Τσιάρτα για τον Μαύρο και τον Βλάχο, τα οποία κατέκρινε. Παράλληλα υποστήριξε ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει απαξιώσει έναν-έναν τους παλαιμάχους της Ένωσης και μεταξύ άλλων έριξε στο τραπέζι μια πρόταση.

Τι πρόταση; Να δημιουργηθεί επιτροπή, η οποία θα αποτελείται από παλαιμάχους της ΑΕΚ και θα αναλάβουν το έργο του ελέγχου των εκάστοτε διοικήσεων της ΠΑΕ.

Με λίγα λόγια, οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ, κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, έχουν παράπονα και από πάνω και επιθυμούν να αναλάβουν εξουσίες στην ομάδα, κάνοντας κουμάντο.

Πολλές φορές έχουν εκφραστεί από τη μεριά τους πολλά παράπονα. Πάντοτε με κάποιον θα τα έχουν. Τα είχαν με τον Νικολαΐδη, με τον Φερέρ, τον Σαβέφσκι επειδή παίρνει πολλά και δεν κάνει τίποτα, τους ξίνισε ο Αδαμίδης επειδή δεν έδωσε στον ένα άδεια λειτουργίας Ακαδημιών και στον άλλο να γίνει διευθυντής στα τσικό της ΠΑΕ, τώρα τους χαλάει ο Δημητρέλος, εννοείται και η original.

Κακά τα ψέματα, οι  άνθρωποι που φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΚ είναι άξιοι σεβασμού και πρέπει να δέχονται τιμές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν τις ικανότητες να χειριστούν μια ομάδα όπως η Ένωση. Ήταν προσωπικότητες εντός γηπέδου. Έξω από αυτό, χρειάζονται κι άλλα πράγματα. Δεν αρκεί να ξέρεις μπάλα για να διοικήσεις, έτσι; Ρωτήστε και τον Μαύρο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags