Facebook Pixel Οι ατυχείς και η τύχη!
| 2012-10-19 13:14:00

Οι ατυχείς και η τύχη!

Οι ατυχείς και η τύχη!

Το ένα είναι ο τουρισμός μας. Το άλλο η νεολαία μας, το μέρος αυτής φυσικά που δεν είναι αραχτή σε καφετέριες παραδομένη στον... "μπάφο".

Γράφει ο Στράτος Σεφτελής.

Το τρίτο η Εθνική Ελλάδας! Αυτά θα μου έρχονταν πρώτα στο μυαλό, αν κάποιος με προκαλούσε να του αραδιάσω τομείς που παραμείναμε όρθιοι, εν μέσω της βιβλικής κατάρρευσης των πάντων γύρω. Και όμως...

Αυτή η Εθνική Ελλάδας, που είναι μέσα στις δέκα πρώτες της παγκόσμιας κατάταξης εκπροσωπώντας ένα πλήρως αναξιόπιστο και βυθισμένο στον βούρκο ελληνικό ποδόσφαιρο, τυγχάνει μιας άκρως κομπλεξικής και ακραία άδικης μεταχείρισης. Δέκα χρόνια τώρα υπάρχουν πόλοι, ασχολούμενοι ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά με την ενημέρωση, που βγάζουν απίστευτη χολή γι' αυτή την ομάδα.

Σαν κάτι να τους έχει κάνει. Σαν να τους χαλάει τη... μαγιά! Και όσο η Εθνική μάς πάει από επιτυχία σε επιτυχία και από πρόκριση σε πρόκριση τόσο σκυλιάζουν! Να τη φάνε, να την κατασπαράξουν. Μέσα στην τυφλή προδιάθεση για πλήρη υποβάθμιση και ισοπέδωσή της, αυτογελοιοποιούνται. Εμφανίζονται να κάνουν μαθήματα ποδοσφαιρικής γνώσης στον... Ρεχάγκελ και τώρα στον Σάντος. Σαν να είχα αποπειραθεί εγώ να κάνω μάθημα στον μακαρίτη τον Αρμστρονγκ και τον Ολντριν για το πώς... πάνε στο φεγγάρι!

Τελευταίο εύρημά τους, το πρόσημο που κόλλησαν στην τεράστια επιτυχία επί της Σλοβακίας: Τύχη! Χωρίς να αναρωτηθούν αν η τύχη τελικά είναι με τους ικανούς... Τυφλοί από μίσος. Ισως και κόμπλεξ...

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags