Facebook Pixel Τα... τρία του ΠΑΣ-ά!
| 2012-10-21 20:10:00

Τα... τρία του ΠΑΣ-ά!

Τα... τρία του ΠΑΣ-ά!

Χωρίς να ιδρώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 3-0 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή. Ίλιτς (9'), Τσουκαλάς (45'), Κοροβέσης (73') τα γκολ του Άγιαξ της Ηπείρου. Κέρβερος ο Φεγκρούς που απέκρουσε πέναλτι στο 25' ενώ το ματς ήταν στο 0-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανθρακικό να έχει τον πρώτο λόγο στις κινήσεις. Ωστόσο, ο ΠΑΣ ήταν αυτός που με μία ευκαιρία άνοιξε το σκορ. Έπαιξε ρόλο βέβαια και το τραγικό λάθος του Αντίλοβιτς. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 9' με το σουτ του Ίλιτς, το οποίο αν και ήταν πάνω στον τερματοφύλακα του Πανθρακικού, ο τελευταίος το... έπνιξε κανονικά, αφού δεν έβαλε καλά τα χέρια του και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Ο Πανθρακικός προσπάθησε στη συνέχεια να φέρει το ματς στα ίσια και μετέφερε όλη την πίεση στα καρέ του ΠΑΣ. Μάλιστα στο 24' βρέθηκε μιαν ανάσα από την ισοφάριση, με τον Μουνάφο να κερδίζει πέναλτι από παράβαση του Οικονόμου. Ωστόσο, ο Φεγκρούς είπε όχι στον Βαϊρουά με εκπληκτική επέμβαση, διατηρώντας το μηδέν.

Και αφού ο Πανθρακικός δεν έβαζε γκολ, ο ΠΑΣ πέτυχε άλλο ένα στην εκπνοή του ημιχρόνου. Ο Ίλιτς έδωσε πολύ ωραία στον Τσουκαλά στο 45', με τον παίκτη του ΠΑΣ να εκτελεί όμορφα και ψύχραιμα για το 2ο γκολ της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς, ήταν πολύ καλύτεροι από τον ΠΑΣ, τον οποίο σφυροκόπησαν ασφυκτικά, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Και αυτό γιατί βρήκαν απέναντί τους έναν απίστευτο Φεγκρούς, ο οποίος είχε στήσει ένα οδόφραγμα μπροστά από την εστία του και δεν περνούσε τίποτα. Είχε βέβαια ανεβασμένη την ψυχολογία του από την απόκρουση του πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Πανθρακικός έχασε πολλές ευκαιρίες στην επανάληψη, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει καμία. Όχι όμως και ο ΠΑΣ, ο οποίος πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Κοροβέση στο 73' να καθαρίζει τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Έτσι ο ΠΑΣ πήρε μια σπουδαία νίκη χωρίς να ιδρώσει καθόλου και ανέβηκε στην 9η θέση έχοντας 8 βαθμούς.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags