Facebook Pixel «Έτσι... κλειδώσαμε τον ΠΑΟ»
| 2012-10-22 17:18:00

«Έτσι... κλειδώσαμε τον ΠΑΟ»

«Έτσι... κλειδώσαμε τον ΠΑΟ»

Ο Δημήτρης Μπουγιουκλής εξήγησε πως κατάφερε ο Άρης να περιορίσει τον Παναθηναϊκό και να πάρει μία δικαιότατη, σύμφωνα με τον ίδιο, ισοπαλία.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο τεχνικός του Αρη, υποστήριξε επίσης, όπως και ο συνεργάτης του Νίκος Πασιαλής, ότι αυτή η ισοπαλία θα ανεβάσει το ηθικό της ομάδας εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι και πήραμε δικαιότατα την ισοπαλία, παρότι μείναμε με δέκα παίκτες στο τέλος. Το ζητήσαμε το παιχνίδι, είχαμε τεράστια θέληση και η συνολική εικόνα είναι που μας κάνει να νιώθουμε ευχαριστημένοι», είπε αρχικά.

Για τον τρόπο που αυτός και ο Νίκος Πασιαλής προετοίμασαν τον Αρη από πλευράς τακτικής: «Δώσαμε έμφαση στον χώρο του κέντρου, παίξαμε με τρία αμυντικά χαφ για να πρεσάρουμε τον Παναθηναϊκό γιατί εκεί έχει γρήγορους παίκτες. Ο Κουίνσι, ο Χριστοδουλόπουλος και ο Ζέκα είναι επικίνδυνοι. Κλείσαμε τους χώρους και ειδικά στο πρώτο μέρος δεν κινδυνέψαμε καθόλου».

Για τα οφέλη της ισοπαλίας είπε: «Θα δώσει στα νέα παιδιά αυτοπεποίθηση ο βαθμός, όπως και η συνολική παρουσία που είχαμε. Με την ΑΕΚ δεν παίξαμε τόσο καλά, αλλά πήραμε το βαθμό γιατί είχαμε τύχη. Με τον Παναθηναϊκό παίξαμε καλά και θα μας αδικούσε αν το αποτέλεσμα ήταν εις βάρος μας. Εγώ και ο Νίκος Πασιαλής ασχολούμαστε πολλά χρόνια με τις ακαδημίες του Άρη. Γνωρίζουμε σχεδόν όλα τα παιδιά από μικρά. Τον Γιαννιώτα, τον Διούδη, τον Νταμαρλή, τον Γιαννίτση τους ξέρουμε από τις ακαδημίες. Με πολλή δουλειά και λίγη τύχη θα αλλάξουν την εικόνα του Άρη στα πρώτα ματς που δεν άρεσε σε κανέναν».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Ακολουθεί τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μετά έχουμε τη Βέροια εντός και τη Λιβαδειά εκτός. Αυτή η τριπλέτα θα δείξει πόσο μπορούμε να διασφαλίσουμε μία καλή βαθμολογική συγκομιδή ώστε και οι νεαροί παίκτες από παιχνίδι σε παιχνίδι να δείχνουν την αξία τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags