Facebook Pixel «Δεν γκρεμίζεται η Λεωφόρος πριν τον Βοτανικό»
| 2012-10-23 00:27:00

«Δεν γκρεμίζεται η Λεωφόρος πριν τον Βοτανικό»

«Δεν γκρεμίζεται η Λεωφόρος πριν τον Βοτανικό»

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ήταν κατηγορηματικός πως η Λεωφόρος θα γκρεμιστεί μόνο αν γίνει ποδοσφαιρικό γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Ο κύριος Καμίνης που ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη», μίλησε με λεπτομέρειες για την Διπλή Ανάπλαση, για τις συζητήσεις του με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, αλλά και για τις απαιτήσεις του Δήμου.

Αναλυτικά:

Καμίνης για Διπλή Ανάπλαση: «Αυτό που έχει σημασία είναι να υπάρχει πραγματική ανάπλαση γιατί στον Βοτανικό είναι σκουπιδότοπος. Είναι πολύ σημαντικός να δημιουργηθεί ένας πόλος αναψυχής για τους Αθηναίους. Από την στιγμή που θα υπάρχει γήπεδο στον Βοτανικό θα μπορεί να γκρεμιστεί η Λεωφόρος. Δεν τίθεται θέμα ιδιοκτησίας της Λεωφόρου. Όποτε θέλει μπορεί να έχει την χρήση του γηπέδου ο Παναθηναϊκός. Το θέμα είναι η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης να έχουν τις εγκαταστάσεις που πρέπει. Πιστεύω ότι αν κινηθούμε γρήγορα σύντομα θα έχουμε το σχέδιο της εμπορικής συμφωνίας. Δεν μπορείς να βρεις επενδυτή αν δεν έχεις δεδομένο να του πεις τα χρήματα που θα πάρει. Δεν γκρεμίζεται η Λεωφόρος. Αυτό είναι ξεκάθαρο».

Καμίνης για τον Ερασιτέχνη: «Έχουμε συναντηθεί και όποτε μου το ζητήσουν θα συναντηθούμε ξανά. Αυτό πρέπει να γίνει. Είμαστε ένα με τον Ερασιτέχνη. Θέλω να τονίσω, γιατί το είδα γραμμένο πως ποτέ δεν είπα όχι σε ραντεβού μαζί του».

Καμίνης για τις απαιτήσεις του Δήμου: «Αυτό που θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος, είναι οτι είχαν παραμείνει κάποια τμήματα που δεν είχαν απαλλοτριωθεί. Εμείς τα εντάξαμε στο σχέδιο για να βοηθήσουμε το έργο».

Καμίνης για το προεδρικό διάταγμα και την εμπλοκή που ενδεχομένως να υπάρξει με το ΣτΕ: Αυτό που πρέπει να αποφύγουμε είναι να υπάρξει εμπλοκή στο προεδρικό διάταγμα, γιατί θα πάνε όλα πίσω. Δεν μπορείς να βρεις επενδυτή έτσι... Πρέπει Δήμος, ΠΑΕ, Ερασιτέχνης να συμφωνήσουν σε όλα. Αν βρεθεί χρηματοδότης για το γήπεδο, θα αλλάξει αυτομάτως το κλίμα. Μην ξεχνάμε οτι μιλάμε για δύο διαφορετικές περιπτώσεις (Λεωφόρος, Βοτανικός), αλλά υπάρχει μεγάλη ανάγκη να γίνουν τα έργα για να αλλάξει η εικόνα των περιοχών».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags