Facebook Pixel Χορηγοί με 50 ευρώ το μήνα!
| 2012-10-24 14:48:00

Χορηγοί με 50 ευρώ το μήνα!

Χορηγοί με 50 ευρώ το μήνα!

Oι ομάδες φροντίζουν τα του ...οίκου τους. Τα του ...οίκου ανοχής τους για την ακρίβεια, καθώς για να βρουν τα προς το ζην των συλλόγων τους κλείνουν συμφωνίες χορηγούς με ...κορίτσια.

Μετά τον Βουκεφάλα Λάρισας και τον οίκο Εποχής «Σούλα», σειρά πήρε ο Ολυμπιακός Χαλκίδας, ομάδα η οποία την αγωνιστική περίοδο 1963-64 είχε αγωνιστεί στην Α΄ Εθνική και τη φανέλα της έχει φορέσει και ο Νίκος Αλέφαντος.

«Εμείς μπορεί και να προηγηθήκαμε χρονικά του Βουκεφάλα», δηλώνει ο πρόεδρος της ευβοϊκής ομάδας, Ρούσσος Πανταζής, ο οποίος διευκρίνισε ότι η συμφωνία με το Erotica Sex House αφορά τη διαφήμιση του «σπιτιού» στην ιστοσελίδα της ομάδας, καθώς κι ένα πανό το οποίο τοποθετείται στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας και προβάλλει τον νέο «οίκο» της Χαλκίδας, που άνοιξε τις πύλες του πριν από περίπου έναν μήνα. Κι όλα αυτά για 50 ευρώ μηνιαίως, συν 200 ευρώ συνολικά για το πανό.

«Και να θέλαμε να διαφημίσουμε το Erotica Sex House στη φανέλα δεν θα μπορούσαμε. Μας το ξεκαθάρισε η ΕΠΣ Ευβοίας ότι απαγορεύεται. Εμείς, άλλωστε κλείσαμε άλλη χορηγία, ένα ψητοπωλείο, και τρέχουμε να προλάβουμε ώστε να την έχουμε στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας». Παράλληλα φροντίζουν και για την ανάκαμψη της ομάδας, καθώς σε 4 αγώνες της Α΄ Εύβοιας μετρά μία νίκη και τρεις ήττες.

Πάντως, κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΠΟ σκέφτεται να απαγορεύσει διαφημίσεις οίκων ανοχής με το επιχείρημα πως πρόκειται για διαφημίσεις που αποτελούν δυσφήμιση του αθλήματος.

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags