Facebook Pixel «Μετά το γκολ είπαμε πως πρέπει κάτι να κάνουμε»
Ποδόσφαιρο
| 2012-10-25 18:15:00

«Μετά το γκολ είπαμε πως πρέπει κάτι να κάνουμε»

«Μετά το γκολ είπαμε πως πρέπει κάτι να κάνουμε»

Στην συζήτηση που έγινε μεταξύ των παικτών του Ολυμπιακού μετά το 1-0 από τη Μονπελιέ στάθηκε ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος τόνισε πως πλέον οι Πειραιώτες είναι στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Καταφέραμε κι ανατρέψαμε το αποτέλεσμα σε μια πολύ δύσκολη έδρα με μια καλή ομάδα. Βέβαια, δυστυχώς αργήσαμε να ξυπνήσουμε και δεχτήκαμε το γκολ για να καταφέρουμε να μπούμε στο παιχνίδι. Βέβαια μετά το γκολ που δεχτήκαμε, μπορέσαμε και κάναμε το παιχνίδι μας. Τους πιέσαμε και καταφέραμε και σκοράραμε δύο τέρματα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μανιάτη, που συνέχισε σχετικά με τις αλλαγές.

«Οι αλλαγές που μπήκαν σίγουρα βοήθησαν τα παιδιά και αυτό πρέπει να έχει κάθε ομάδα. Ο κάθε παίκτης που μπαίνει ως αλλαγή και του ζητάει ο προπονητής να βοηθήσει την ομάδα, αυτό πρέπει να κάνει. Τα παιδιά όλα βοήθησαν, έδειξαν ότι είναι έτοιμα και καταφέραμε με τις αλλαγές να έχουμε άλλη ψυχολογία, γιατί όπως είπα, όταν δεχτήκαμε το γκολ ανεβήκαμε ψυχολογικά. Είπαμε ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι, να αντιδράσουμε, τουλάχιστον να πάρουμε την ισοπαλία. Εμείς μετά το 1-1 πιστέψαμε για τη νίκη και στο τέλος δικαιωθήκαμε»,
ανέφερε αρχικά ο άσος του Ολυμπιακού στο Olympiacos TV.

Για το δικό του απόλυτο με τις γαλλικές ομάδες, ο Μανιάτης είπε. «Τρία στα τρία και θα συνεχίσω. Μακάρι κάθε χρόνο να παίζουμε με μια γαλλική ομάδα».

Όταν ρωτήθηκε για την άποψή του γ
ια τον όμιλο που μετέχει ο Ολυμπιακός, απάντησε. «Όντως δεν το περιμέναμε, τη νίκη της Σάλκε μέσα στην Άρσεναλ. Βέβαια όλα είναι ανοιχτά, είμαστε όλοι στο κόλπο της πρόκρισης και εμείς πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι ξεχωριστά. Το επόμενο με τη Μονπελιέ στο Καραϊσκάκη είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Ο Μανιάτης, πάντως, ανέλυσε και τη Μονπελιέ, αφού μην ξεχνάμε πως σε δύο εβδομάδες ο Ολυμπιακός θα την αντιμετωπίσει ξανά. «Έχουν 4-5 παίκτες με μεγάλη τεχνική κατάρτιση. Πολύ καλούς παίκτες που πιστεύω σήμερα προσπαθήσαμε να τους βγάλουμε εκτός παιχνιδιού. Δεν είχαν τις κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Τους περιορίσαμε όσο μπορούσαμε. Σίγουρα έχει αδυναμίες. Πιστεύω έχει στην άμυνα και εκεί τη χτυπήσαμε».

Όσον αφορά το πρωτάθλημα και το ματς με τον Άρη, τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα για αυτό το παιχνίδι. Έχουμε 7 στα 7 φέτος στο πρωτάθλημα. Θα πάμε στο Κλ. Βικελίδης έχοντας στο μυαλό μας μόνο τη νίκη και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί όλα τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση και θα πάμε να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα στο «Ντε Λα Μοσόν». «Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο. Μας βοήθησε από το πρώτο λεπτό έως το τέλος. Και εμείς πιστεύω τους δώσαμε χαρά. Κάναμε ένα τεράστιο διπλό με μια ανατροπή και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Τους θέλουμε σε κάθε παιχνίδι δίπλα μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags