Facebook Pixel Δεν ανεβαίνει ο Παναθηναϊκός!
Ποδόσφαιρο
| 2012-10-26 01:16:00

Δεν ανεβαίνει ο Παναθηναϊκός!

Δεν ανεβαίνει ο Παναθηναϊκός!

Ο Φερέιρα κάθε φορά λέει και ξαναλέει ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί και ότι θα γίνει καλύτερος. Εμείς, πάντως, τέτοιο πράγμα δεν βλέπουμε. Ο Παναθηναϊκός, παρά το 1-1 με τη Λάτσιο, ήταν κάτω του μετρίου.

Ο Παναθηναϊκός ποντάρει πολύ σε μια, δυο προσωπικές ενέργειες κάθε φορά, ο Σισοκό από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται χειρότερος, ενώ κατά διαστήματα είναι κι αρνητικός όπως σήμερα στο β’ μέρος, η ομάδα είναι αργή και γενικά δεν φαίνονται σημάδια βελτίωσης.

Στον Παναθηναϊκό, λοιπόν, μπορεί να περιμένουν ότι θα γίνει κάτι και η ομάδα θα αρχίσει να ανεβαίνει, αλλά τα μέχρι τώρα δείγματα δεν είναι ενθαρρυντικά.

Και, μάλιστα, κάποιοι παίκτες δείχνουν πια πολύ κουρασμένοι. Κινδυνεύουν να κλατάρουν, ίσως κι από τραυματισμούς, ενώ κάποιες φορές μένουν πίσω στις φάσεις.

Μην ξεχνάμε ότι μέχρι τις γιορτές το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο αφού οι αγώνες είναι πλέον συνεχόμενοι. Θα μπορέσει, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός να ανεβάσει ρυθμό και να παίξει λίγο πιο γρήγορα; Ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα που έχει μείνε τόσο πίσω…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags