Facebook Pixel "Δεν αξίζαμε την ήττα"
| 2012-10-27 17:28:00

"Δεν αξίζαμε την ήττα"

"Δεν αξίζαμε την ήττα"

Στα γαλλικά Μέσα και συγκεκριμένα στην ισοσελίδα «Sport 24» φιλοξενήθηκε ο γιος του προέδρου της Μονπελιέ Λοράν Νικολίν και έδειξε αρκετά αισιόδοξος για την επόμενη μέρα στο γαλλικό σύλλογο, ενώ σχολίασε οτι η ομάδα του δεν άξιζε να ηττηθεί από τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά το κακό ξεκίνημα της ομάδας ανέφερε: «Ήμαστε οι περσινοί πρωταθλητές Γαλλίας, αυτή η εξέλιξη μας δίνει το δικαίωμα να αγωνιστούμε στο φετινό Champions League. Από εκεί και πέρα σίγουρα έχουμε μία μικρή δόση πικρίας από τις εντός έδρας ήττες από Άρσεναλ και Ολυμπιακό σε δύο αγώνες που δεν αξίζαμε την ήττα».

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχουν ακόμη τρεις αγώνες, τρεις εξαιρετικές περιπέτειες. Θα κοιτάξουμε παιχνίδι, με το παιχνίδι και στη συνέχεια θα κάνουμε τον απολογισμό μας. Δεν ήμαστε ευχαριστημένοι με μόλις μία καλή εμφάνιση κόντρα στην Σάλκε. Πρέπει να πάρουμε και άλλους βαθμούς για να καταφέρουμε να συνεχίσουμε».

Για το εάν απειλείται το μέλλον του Ρενέ Ζιράρ στον πάγκο της Μονπελιέ:

«Εάν χάνουμε με 3-0 και 4-0 σε κάθε αγώνα, τότε ναι υπάρχει πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή με μόλις εννέα μέρες να απομένουν για τη χειμερινή διακοπή του πρωταθλήματος, δεν υπάρχει θέμα αλλαγής προπονητή».

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags