Facebook Pixel Σουάρες και... ψυχάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-10-28 18:26:00

Σουάρες και... ψυχάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σουάρες και... ψυχάρες! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ η Λίβερπουλ προηγήθηκε γρήγορα 0-2 (αυτ. Μπέινς, Σουάρες) στο "Γκούντισον Παρκ" επί της Έβερτον, αλλά τα "ζαχαρωτά" απάντησαν με Όσμαν και Νέισμιθ για το τελικό 2-2. Δεν μέτρησε γκολ του Σουάρες στις καθυστερήσεις

Στο 9` ο Μιραλάς έκανε άνω-κάτω την άμυνα της Λίβερπουλ, ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να κερδίσει ένα κόρνερ. Η συνέχεια, πάντως, ανήκε στους "κόκκινους", οι οποίοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Μπέινς (βρήκε την μπάλα μετά από σουτ του Σουάρες) και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 20' με κεφαλιά του τελευταίου, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τζέραρντ.

Τα γρήγορα γκολ των "κόκκινων" δεν πτόησαν, πάντως, τους γηπεδούχους. Δύο μόλις λεπτά μετά το τέρμα του Σουάρες, ο Όσμαν με διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μείωσε, ενώ στο 35ο λεπτό, μετά από γύρισμα του Φελαϊνί, ο Νέισμιθ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Τζόουνς και ισοφάρισε σε 2-2.

Ο Μιραλάς έφαγε μια…κλωτσιά στο τέλος του ημιχρόνου που ήταν αρκετή για να του κοστίσει τη συμμετοχή στο δεύτερο μέρος. Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, με την Έβερτον να είναι και πάλι ανώτερη και να χάνει δύο καλές ευκαιρίες με τον Γέλαβιτς.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι όλα κυλούν ήρεμα, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σουάρεζ πέτυχε γκολ, το οποίο ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, μια απόφαση που θα συζητηθεί, καθώς ουσιαστικά στέρησε τους τρεις βαθμούς από τη Λίβερπουλ, με το τελικό 2-2 να διατηρείται.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags