Facebook Pixel «Το πρώτο πέναλτι μετά από οκτώ αγώνες...»
| 2012-10-30 00:22:00

«Το πρώτο πέναλτι μετά από οκτώ αγώνες...»

«Το πρώτο πέναλτι μετά από οκτώ αγώνες...»

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη πως οι Πειραιώτες δεν σεβάστηκαν όσο έπρεπε τον Άρη, ενώ ερωτηθείς για το χέρι του Ψυχογιού, δεν θέλησε να εκφέρει άποψη, αν και σημείωσε πως υπάρχουν ομάδες με περισσότερα πέναλτι από τους «ερυθρόλευκους»...
 

Αναλυτικά:

«Το ματς είχε δύο εικόνες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν είχαμε σωστή στάση απέναντι στο παιχνίδι. Δεν σεβαστήκαμε όσο έπρεπε τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί, ανέβηκε η απόδοσή μας, αλλά δεν ήμασταν όσο αποτελεσματικοί έπρεπε, γιατί σκοράραμε σε μία από τις πέντε ευκαιρίες που κάναμε».

Επηρεαστήκατε από τις απουσίες;
«Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βασίζεται μόνο σε παίκτες που λείπουν. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μετράνε, όλοι θα είναι χρήσιμοι και όποιον ποδοσφαιριστή έχουμε στη διάθεσή μας, θα πρέπει να αναζητάει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που είναι η νίκη και η καλή εμφάνιση».

Γενικό συμπέρασμα από το παιχνίδι ποιο είναι;
«Ως τελική εικόνα ο Άρης ήταν πιο κοντά στη νίκη στο πρώτο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός στο δεύτερο».

Ποια είναι η άποψή σας για το πέναλτι;
«Δεν σχολιάζω αποφάσεις διαιτητών. Αυτό ήταν το πρώτο πέναλτι που πήραμε μετά από οκτώ αγώνες. Υπάρχουν άλλες ομάδες που έχουν πάρει περισσότερο από εμάς».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags