Facebook Pixel «Κάνω μέχρι και... delivery»!
| 2012-11-01 18:07:00

«Κάνω μέχρι και... delivery»!

«Κάνω μέχρι και... delivery»!

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και του Ολυμπιακού, Ηλίας Πουρσανίδης, ο οποίος ανέφερε πως πλέον δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο, καθώς έχει αλυσίδα εστιατορίων και κάνει μέχρι και... delivery!
 

Αναλυτικά όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis":

Αναφερόμενος στο ότι ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει περισσότερους από έναν μάνατζερ είπε: «Είναι και λάθη των ποδοσφαιριστών. Επειδή εδώ στην Ελλάδα είναι και κάπως ρευστά τα πράγματα, δεν γίνεται τόσο σοβαρή δουλειά. Υπάρχουν αρκετοί «μάνατζερ» που θυμούνται τους παίκτες μόνο τη μεταγραφική περίοδο».

Για το τι κάνει στη ζωή του αυτή την περίοδο: «Έχω εστιατόρια και πηναινοέρχομαι σε τρεις πόλεις. Έχει τύχει να κάνω μέχρι και delivery! Μάλιστα υπήρχαν και άτομα που μου έδωσαν και φιλοδώρημα, το οποίο βέβαια μου είναι πολύ δύσκολο να δεχθώ».

Ενώ για την αποχή του από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, τόνισε: «Δεν συνέχισα με το ποδόσφαιρο, γιατί δεν φαίνεται πως με έχει ανάγκη. Το παρακολουθώ βέβαια, ειδικά τις ομάδες στις οποίες έχω αγωνιστεί, αλλά δεν είναι πλέον αυτή η ζωή μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags