Facebook Pixel ''Στην κρίση του Λίνεν αν θα παίξω με Παναθηναϊκό!''
| 2012-11-03 20:18:00

''Στην κρίση του Λίνεν αν θα παίξω με Παναθηναϊκό!''

''Στην κρίση του Λίνεν αν θα παίξω με Παναθηναϊκό!''

Έτοιμος να αγωνιστεί στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ είναι ο Νίκος Κατσικοκέρης, ο οποίος τονίζει ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Ο επιθετικός της Ένωσης μίλησε στην κάμερα της Nova όπου αναφέρθηκα στην απόφαση των παικτών να μη διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο και παράλληλα δήλωσε αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να καθιερωθεί στην ενδεκάδα.

"Πέρασα έναν δύσκολο τραυματισμό. Έχω επανέλθει όσο μπορούσα πιο γρήγορα και το δείχνω κάθε μέρα στην προπόνηση. Είναι στην κρίση του προπονητή αν θέλει να με χρησιμοποιήσει. Εγώ είμαι έτοιμος 100% και περιμένω την ευκαιρία μου. Προσωπικά πιστεύω πάντα στον εαυτό μου. Γι' αυτό και όταν στις προπονήσεις ο προπονητής μου δίνει την ευκαιρία, δίνω το 100%. Είμαι έτοιμος για κάθε παιχνίδι και είναι καθαρά στην αντίληψη του προπονητή".

Ο Νίκος Κατσικοκέρης αναφέρθηκε και στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό:

"Πάντα η νίκη σε ένα ντέρμπι είναι κάτι διαφορετικό. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο. Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνουν τα ντέρμπι, αλλά για τον κόσμο ένα παραπάνω. Για μας είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, όπως όλα τα άλλα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη για να έχουμε ακόμα καλύτερη συνέχεια".

Σε ότι αφορά στην απόφαση των ποδοσφαιριστών να μη διανυκτερεύσουν απόψε στο ξενοδοχείο για να εξοικονομηθούν χρήματα, προκειμένου να δοθούν στους νεαρούς παίκτες, ο Έλληνας επιθετικός υποστήριξε:

"Και για μας φέτος είναι δύσκολα. Μας μίλησαν οι αρχηγοί, μας είπαν κάποια πράγματα. Δεν το θεωρούμε ως διαμαρτυρία ή σαν κάτι άλλο διαφορετικό. Θέλουμε να δοθούν κάποια χρήματα σε παίκτες που έχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή και ήταν μια κίνηση, με την οποία δείχνουμε ότι κι εμείς στηρίζουμε την ομάδα, με όποιον τρόπο μπορούμε".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags