Facebook Pixel Είναι... τυφλός ο Γερμανός;
| 2012-11-05 05:45:00

Είναι... τυφλός ο Γερμανός;

Είναι... τυφλός ο Γερμανός;

«Είναι τρελός ο Γερμανός», φώναζαν οι οπαδοί της ΑΕΚ ρυθμικά στον Έβαλντ Λίνεν μετά την πρώτη νίκη κόντρα στον Πλατανιά. Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό θα αλλάξουν το σύνθημα σε «είναι τυφλός ο Γερμανός»;

Γιατί δεν εξηγείται ο προπονητής της ΑΕΚ να μην βλέπει ότι σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Φουρτάδο δεν υπάρχει στο γήπεδο και εκθέτει όλη την ομάδα! Ο επιθετικός από το Κάπο Βέρντε ήταν σε ένα ακόμα ματς απαράδεκτος, αδιάφορος, δεν ήξερε τι να κάνει την μπάλα και την πουλούσε όποτε ερχόταν στα πόδια του. Όσο για τη φυσική κατάσταση; Ο Φουρτάδο θυμίζει παλαίμαχο περισσότερο παρά εν ενεργεία ποδοσφαιριστή.

Όμως η ΑΕΚ σε κάθε ματς πρέπει να αμύνεται από την επίθεση και να εκμεταλλεύεται όποια λάθη των αντιπάλων. Με τον Φουρτάδο αυτό δεν μπορεί να το καταφέρει.

Και απορούμε γιατί ο Λίνεν δεν το είδε. Είναι τυφλός ο Γερμανός; Πάντως είχε πιο μαχητικές λύσεις ο προπονητής της ΑΕΚ για την κορυφή της επίθεσης. Ο Παυλής αν και ποιοτικά δεν λέει τίποτα, σε σχέση με τον Φουρτάδο μπορεί να προσφέρει περισσότερο, ενώ προβληματισμό δημιουργεί ο αποκλεισμός του Κατσικοκέρη, ο οποίος όπως έμαθε ο σκύλος ήταν σε καλή κατάσταση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags