Facebook Pixel «Για τη νίκη με Λάτσιο!»
Ποδόσφαιρο
| 2012-11-05 01:31:00

«Για τη νίκη με Λάτσιο!»

«Για τη νίκη με Λάτσιο!»

Σίγουρος πως το τρίποντο του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα για την δύσκολη συνέχεια, εμφανίστηκε ο Διαμαντής Χουχούμης, ο οποίος υποστήριξε πως πλέον θέλουν νίκη και με την Λάτσιο.

Αναλυτικά ο Διαμαντής Χουχούμης μίλησε...

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: "Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς. Παίξαμε καλά και αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Η αποψινή νίκη ανεβάζει την ψυχολογία μας για τη συνέχεια. Πρώτος στόχος μας πρέπει πάντα να είναι η νίκη" .

Για την πίεση που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο: "Κρατήσαμε περισσότερο την μπάλα. Θέλαμε να την κυκλοφορήσουμε".

Για την απόδοσή του: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόδοσή μου. Προσπαθώ να δικαιώνω τον κύριο Φερέιρα και να του αποδεικνύω ότι μπορεί να με εμπιστεύεται".

Για το εάν θέλει να παίξει στο ματς με την Λάτσιο: "Μακάρι πρώτα ο Θεός. Θα ήθελα να παίξω, αλλά αυτό εξαρτάται από τον προπονητή μου".

Για το τι μπορεί να καταφέρει ο Παναθηναϊκός: "Τα Ευρωπαϊκά ματς είναι ξεχωριστά. Εμείς πάμε εκεί για να κερδίσουμε. Πάμε να τα δώσουμε όλα και να είμαστε πιο κοντά στην πρόκριση"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags