Facebook Pixel «Μας... ξύπνησε το πέναλτι»
Ποδόσφαιρο
| 2012-11-07 01:35:00

«Μας... ξύπνησε το πέναλτι»

«Μας... ξύπνησε το πέναλτι»

Το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισε η Μονπελιέ, ήταν η φάση που ξύπνησε τον Ολυμπιακό για να φτάσει στο 3-1 σύμφωνα με τον Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος όμως θέλει νίκη και στην Γερμανία κόντρα στη Ντόρτμουντ.

«Καταρχήν πάμε να κερδίσουμε στη Γερμανία, είναι δύσκολο ματς, πολύ δυνατή ομάδα και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα είναι σημαντικό πως με τη νίκη μας σήμερα, ίσως εξασφαλίσαμε τη Τρίτη θέση, όμως υπάρχουν πιθανότητες να προκριθούμε στους 16 και πρέπει να το κυνηγήσουμε.

Σήμερα στο ματς ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, σκοράραμε γρήγορα, όμως η απόδοση μας έπεσε και μείναμε αρκετά πίσω για να περιορίσουμε τους αντιπάλους μας. Το πέναλτι που ίσως δεν ήταν το πήραμε εγωιστικά και ξυπνήσαμε. Παίξαμε πιο επιθετικά, κυρίως από τα πλάγια και πετύχαμε δύο πολύ όμορφα γκολ και καταφέραμε να νικήσουμε 3-1», ανέφερε αρχικά ο άσος του Ολυμπιακού.

Και συνέχισε:
«Η Μονπελιέ δεν είναι και κάποιο μεγαθήριο, έχει μεν 4-5 παίκτες πολύ καλούς, όμως δεν έχει και την πείρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Είχαμε και τον κόσμο στο πλευρό μας, που μας έσπρωξε στη νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags