Facebook Pixel «Αφιερωμένο στον γυμναστή!»
| 2012-11-09 23:30:00

«Αφιερωμένο στον γυμναστή!»

«Αφιερωμένο στον γυμναστή!»

Στο γυμναστή του Αστέρα Τρίπολης αφιέρωσε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, ο Φερνάντο Ουσέρο, ενώ όσον αφορά την πορεία της ομάδας τόνισε πως είναι νωρίς για προβλέψεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φερνάντο Ουσέρο:

Για το αν θεωρεί ότι είναι από τα ομορφότερα γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του:

«Όχι, δεν θεωρώ ότι είναι το καλύτερο γκολ της καριέρας μου, αλλά η συνολική προσπάθεια ήταν πολύ όμορφη και γρήγορη και αυτό νομίζω ότι εκτιμήθηκε από εκείνους που το ψήφισαν».

Για το αν θα ήθελε να το αφιερώσει σε κάποιον:

«Θα ήθελα να το αφιερώσω σε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο για εμένα, σε έναν πολύ καλό μου φίλο και συνεργάτη της ομάδας, τον γυμναστή μας κ. Στάικο Βεργέτη».

Για τους στόχους που έχουν αυτός και οι συμπαίκτες του στο φετινό πρωτάθλημα:

«Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα. Εγώ και οι συμπαίκτες μου όμως, δεν μπορούμε να μιλάμε από τόσο νωρίς για στόχους. Είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Και στο τέλος θα γίνει το ταμείο».

Για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Πανθρακικό:

«Νομίζω ότι το παιχνίδι με τον Πανθρακικό θα είναι πολύ δύσκολο γιατί η αντίπαλη ομάδα βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία και θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Εμείς από την πλευρά μας για ακόμη μία φορά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε, παίζοντας επιθετικά όπως συνηθίζουμε, το καλύτερο για εμάς αποτέλεσμα. Όταν τελειώσει το παιχνίδι θα ξέρουμε».

Για το αν έχει κερδίσει ξανά στην καριέρα του κάποιο αντίστοιχο βραβείο:

«Όχι, είναι η πρώτη φορά που κερδίζω ένα τέτοιο βραβείο για το οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν σε αυτό αλλά σκοπεύω και θα προσπαθήσω να το ξανακάνω».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags