Facebook Pixel Προτεραιότητα στους… «επικίνδυνους»
| 2012-11-10 18:00:00

Προτεραιότητα στους… «επικίνδυνους»

Προτεραιότητα στους… «επικίνδυνους»

Οι διαπραγματεύσεις του Βιντιάδη με πιστωτές αναμένεται να ξεκινήσει από αυτούς που τα χρήματα που τους οφείλονται είναι πιθανό να στοιχίσουν στην ΑΕΚ βαθμούς

Η πλευρά του Δημήτρη Βιντιάδη και οι ιθύνοντες της ΑΕΚ έχουν ξεκινήσει ήδη την προεργασία για τις επαφές με τους πιστωτές, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να γίνει συγκεκριμένη συζήτηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, στην οποία θα καθοριστεί ο τρόπος με τον οποίο θα προχωρήσουν τις επαφές. Προτεραιότητα όλα δείχνουν ότι θα δοθεί στις υποχρεώσεις της ΠΑΕ που είναι πλέον τόσο πιεστικές που την απειλούν με κυρώσεις.

Οι δύο σημαντικότερες από αυτές είναι οι οφειλές προς τους Σεμπαστιάν Σάχα και Κριστιάν Νασούτι. Η προσφυγή του πρώτου έχει τελεσιδικήσει στην ΕΠΟ, ενώ σε ότι αφορά τον Αργεντινό στόπερ, η τελεσίδικη απόφαση από την προσφυγή του στη FIFA έχει φτάσει ήδη στην αρμόδια επιτροπή της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Κάτι που σημαίνει ότι στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι εξαιρετικά πιθανό να βγουν εντολές άμεσης πληρωμής, με ποινή αφαίρεσης βαθμών αν αυτό δεν συμβεί. Συνεπώς η ΑΕΚ θα πρέπει μέχρι τώρα ή να έχει έρθει σε συμφωνία με τους δύο παίκτες για διακανονισμό ή να τους έχει καταβάλει όλα τα οφειλόμενα (40.000 ευρώ στον Σάχα και 100.000 ευρώ στον Νασούτι). Από εκεί και πέρα, ακόμη μια πιεστική περίπτωση είναι αυτή της οφειλής της ΑΕΚ προς την Πόρτσμουθ για τη μεταγραφή του Ντιόπ (40.000 ευρώ), η οποία επίσης έχει πάρει εδώ και καιρό τον δρόμο της δικαιοσύνης..

ΠΗΓΗ: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags