Facebook Pixel Λεβαδειακός – Άρης: 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)
| 2012-11-10 22:23:00

Λεβαδειακός – Άρης: 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Λεβαδειακός – Άρης: 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Με τέρματα των Ζησούπουλου και Βασιλείου (22' – 43') ο Λεβαδειακός προηγείται 2-1 του Άρη, που είχε ισοφαρίσει με τον Κανούλα στο 40'. Με 10 οι Θεσσαλονικείς από το 49'. Η εξέλιξη του ματς από τον sportdog.

90+4' Τέλος της αναμέτρησης

93' Δοκάρι για τον Λεβαδειακό. Ο Μάρτινς θα σουτάρει σε άδεια εστία καθώς ο Βελλίδης είχε ανέβει για να πάρει κεφαλιά στην επίθεση με την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι! Τέλος του αγώνα.

91' Ευκαιρία για τον Άρη. Από γέμισμα η μπάλα φθάνει στον Παπαζαχαρία, ο οποίος όμως αμαρκάριστος δεν μπορεί να σουτάρει από καλή θέση.

90' Ο Κυριακίδης πέφτει και μπλοκάρει το σουτ του Γιαννιώτα.

84' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Νικολακάκης στην θέση του Μουλόπουλου

80' Αλλαγή για τον Άρη. Ο Τσουκάνεις πέρασε στην θέση του Κανούλα

74' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Ρομέου περνάει στην θέση του Μίλιεβιτς

72' Δυνατό σουτ του Πόι, η μπάλα φεύγει άουτ.

67' Φοβερή ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Ο Κόρμπος βγάζει τετ α τετ τον Πόι, αυτός επιχειρεί το δυνατό σουτ, όμως ο Βελλίδης αποκρούει και πάλι

65' Αλλαγή για τον Άρη. Έξω ο Οικονομόπουλος. Μέσα ο Αντωνιάδης.

60' Ο Άρης μπορεί να παίζει με 10 παίκτες, ωστόσο δεν τα παρατάει. Με τον Γιαννιώτα να είναι ο καλύτερος του γηπέδου, ψάχνει την ισοφάριση.

56' Μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Μετά από φάση διαρκείας, οι παίκτες του Άρη δεν διώχνουν σωστά, η μπάλα πάει στον Κόρμπο, ο οποίος κάνει και το σουτ εντός περιοχής, όμως ο Βελλίδης με εκπληκτική εκτίναξη αποκρούει.

49' Κόκκινη στον Άρη. Ο Γκέσιος κάνει θέατρο μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού, δέχεται την δεύτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι και φεύγει για τα αποδυτήρια.

46' Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

45+1' Τέλος πρώτου ημιχρόνου

45' Ευκαιρία για τον Άρη.
Σουτ του Οικονομόπουλου από καλή θέση, η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

44' Κίτρινη κάρτα στον Καπετάνο

43' Γκολ για τον Λεβαδειακό. Μετά από εκτέλεσε κόρνερ και δύο κεφαλιές του Γεωργίου και του Κόρμπου, ο Βασιλείου με γυριστό σουτ καθώς έπεφτε στο έδαφος, κάνει το 2-1 από κοντά.

40' Γκολ για την Άρη. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Νταμαρλής με κεφαλιά βρίσκει τον Κανούλα, ο οποίος με κεφαλιά προσπαθεί να σκοράρει, όμως ο Κυριακίδης αποκρούει πάνω στη γραμμή με τα πόδια. Οι αμυντικοί του Λεβαδειακού ωστόσο δεν διώχνουν και ο Κανούλας με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

37' Καλή ευκαιρία για τον Άρη.
Ο Γκέσιος κοντρολάρει την μπάλα έξω από την περιοχή, επιχειρεί και το σουτ, όμως η μπάλα φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο.

34' Ωραία ανάπτυξη για τον Λεβαδειακό στην κόντρα, η κεφαλιά όμως του Κόρμπου φεύγει απελπιστικά πάνω από τα δοκάρια.

30' Κίτρινη κάρτα στον Παντίδο

22' Γκολ για τον Λεβαδειακό. Ο Πόι βγάζει την σέντρα από δεξιά και ο Ζησόπουλος με τακουνάκι από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Άρη. Φοβερό γκολ, σίγουρα θα είναι στα καλύτερα της χρονιάς.

19'
Ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Ο Μάρτινς κινήθηκε πολύ ωραία, απέφυγε τρεις αντιπάλους, έκανε και το σουτ, όμως ο Βελλίδης έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε.

15' Πολύ καλό ρυθμό έχει το ματς σε αυτά τα πρώτα λεπτά

14' Κίτρινη κάρτα στον Γκέσιο

8' Ευκαιρία για τον Άρη. Ο Γκέσιος στρώνει ωραία στον Καπετάνο με το στήθος, το σουτ του τελευταίου όμως ήταν πολύ κακό και μπλοκάρει εύκολα ο πορτιέρο των γηπεδούχων.

4' Καλό σουτ του Καπετάνου έξω από την περιοχή, πέφτει και μπλοκάρει ο Κυριακίδης.

1' Έναρξη της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις:


Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μεντί, Γεωργίου, Μίλιεβιτς, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Πόι, Μάρτινς, Κόρμπος, Χοσέμι και Μουλόπουλος.

Άρης: Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Οικονομόπουλος, Καπετάνος, Γκέσιος, Γιαννώτας, Μαργαρίτης, Κάνουλας, Νταμαρλής και Ψυχογιός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags