Facebook Pixel ''Δεν υπάρχει ισοπαλία, μόνο νίκη!''
| 2012-11-10 22:25:00

''Δεν υπάρχει ισοπαλία, μόνο νίκη!''

''Δεν υπάρχει ισοπαλία, μόνο νίκη!''

Για ένα αποτέλεσμα θα παλέψει η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δηλαδή για τη νίκη, όπως τόνισε ο Μιχάλης Παυλής.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της Νova, αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, τονίζοντας παράλληλα ότι η Ένωση παρά τη δυσμενή της θέση πάει μόνο για τη νίκη στο ντέρμπι.

"Τα συγκεκριμένα παιχνίδια έχουν τη δική τους σημασία. Για μας είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό και πιστεύω να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο της ΑΕΚ. Όλοι βλέπουμε και ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός τη συγκεκριμένη περίοδο είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Το αποδεικνύει άλλωστε με τα αποτελέσματα.

Πιστεύω όμως ότι θα κάνει καλό στην ψυχολογία μας αν καταφέρουμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θα παλέψουμε όλοι γι' αυτό το αποτέλεσμα. Για τη νίκη δηλαδή συγκεκριμένα. Δεν υπάρχει ισοπαλία για μας και ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές", υποστήριξε ο Παυλής, ο οποίος αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να είναι αυτός ο παίκτης που θα σκοράρει για την ΑΕΚ:

"Για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να πετυχαίνει γκολ. θα προσπαθήσω να νικήσει η ομάδα μου και αν τύχει να είμαι εγώ ο σκόρερ θα είναι διπλή χαρά για εμένα".

Σε ότι αφορά στην παρουσία των φιλάθλων της ΑΕΚ στις εξέδρες του Ολυμπιακού σταδίου, ο νεαρός επιθετικός ήταν ...απόλυτος:

"Δε θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα του κόσμου. Αποδεδειγμένα έχει δείξει ότι δε χρειάζεται να βγάλουμε κάποια ανακοίνωση ή όχι για να έρθουν στο γήπεδο. Είναι μαζί μας. Πάντα, παντού, όπου κι αν παίζουμε, άρα πιστεύω ότι ξέρουν πως το γήπεδο πρέπει να έχει κόσμο. Δε χρειάζεται να πούμε εμείς ελάτε στο γήπεδο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags