Facebook Pixel Να μιλήσουμε για την ...Ταμπακιέρα;
| 2012-11-11 18:33:00

Να μιλήσουμε για την ...Ταμπακιέρα;

Να μιλήσουμε για την ...Ταμπακιέρα;

Πώς και πώς περιμένουν στον Παναθηναϊκό πρόταση για την παραχώρηση του Καρνέζη. Πιθανή αποχώρησή του, μάλιστα, θα φέρει ντόμινο στους τερματοφύλακες του τριφυλλιού...

Αυτή τη στιγμή την τριάδα στο ρόστερ συμπληρώνουν ο Καπίνο και ο Κοτσόλης, που μετέχουν εναλλάξ τις αποστολές της ομάδας. Χωρίς ωστόσο κάποιος από τους δύο να έχει αγωνιστεί, για να δούμε ποιον θεωρεί Νο2 αυτή τη στιγμή ο Φερέιρα.

Όπως μαθαίνει ο σκύλος, βέβαια, προτεραιότητα για να αγωνιστεί αν χρειαστεί να πάρει ανάσες ο Καρνέζης ή προκύψει άλλο πρόβλημα (κάρτες, τραυματισμός), έχει ο Καπίνο. Που κάποια στιγμή πρέπει να πάρει ξανά για σερί παιχνίδια τη φανέλα του βασικού, προκειμένου να μην μείνει απλό πυροτέχνημα η περσινή αποκάλυψή του.

Στην περίπτωση, όμως, που τον Γενάρη υπάρξει πρόταση για την παραχώρηση του Καρνέζη και γίνει αποδεκτή, ο Καπίνο θα γίνει αυτόματα βασικός και Νο2 δεν θα είναι ο Κοτσόλης, που φαίνεται πως ο ρόλος του είναι απλώς να συμπληρώνει την τριάδα. Πιθανότατα θα είναι ο Αλέξανδρος Ταμπάκης. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι ενθουσιασμένοι από τον νεαρό άσο, που είναι μόλις 20 ετών και δείχνει πως έχει τα στοιχεία για να γίνει μία μέρα βασικός στον Παναθηναϊκό. Μία μέρα που μπορεί να μην αργήσει και τόσο πολύ.

Δουλευταράς, άψογος χαρακτήρας, μπορεί να συνεχίσει την παράδοση που έχει ο Παναθηναϊκός στην παραγωγή καλών τερματοφυλάκων. Η προώθησή του σε Νο2, αν αποχωρήσει ο Καρνέζης, είναι δεδομένη, ενώ πρέπει να πούμε πως από πίσω ακολουθεί και ο Κόλλιας. Ένα ακόμα "πράσινο" ταλέντο κάτω από τα δοκάρια, που θα μιλήσουμε σε κάποιο άλλο θέμα αναλυτικά για αυτόν.

Η βιομηχανία παραγωγής τερματοφυλάκων, λοιπόν, καλά κρατεί στην Παιανία και αν είναι προσεκτικοί στον Παναθηναϊκό, μπορούν να εξασφαλίσουν για χρόνια καλές λύσεις κάτω από τα δοκάρια, που θα φέρνουν και χρήματα (μέσω πωλήσεων) στα ταμεία...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags