Facebook Pixel «Στο Ηράκλειο δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν»
| 2012-11-13 18:25:00

«Στο Ηράκλειο δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν»

«Στο Ηράκλειο δεν φοβόμαστε τίποτα και κανέναν»

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για την δύναμη της έδρας του ΟΦΗ, για τις μεταγραφές που ίσως γίνουν τον Ιανουάριο, αλλά και για την απόφασή του να μείνει το καλοκαίρι στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στον τηλεοπτικό σταθμό «Κρήτη ΤV»:

Για τους στόχους του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα:

«Ο ΟΦΗ όταν είναι πλήρης, ειδικά μέσα στο Ηράκλειο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν. Και θα υπερασπίσουμε αυτό το δικαίωμα με κάθε τρόπο. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που έχει μια ιστορία που αποτελεί οδηγό μας για την συνέχεια. Δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτό το πράγμα. Σαν ΟΦΗ δεν μπορούμε να λέμε ότι στόχος μας είναι η σωτηρία. Στόχος μας είναι να πηγαίνουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν αρμόζει στον σύλλογο να λέμε ότι πάμε για σωτηρία. Δεν είναι όμορφα ακουστικά».
Για το ρόστερ και το ενδεχόμενο ενίσχυσης τον Ιανουάριο:

«Σε έναν μαραθώνιο όπως είναι η Σούπερ Λίγκα δεν μπορείς να βασίζεσαι σε 10 και 14 παίκτες. Σκοπός μου είναι να υπάρχει μια 20αδα παικτών και ανάλογα να επιλέγω. Αυτήν την στιγμή, χρειάζονται δύο μήνες για την μεταγραφική περίοδο. Είναι δυνατόν, ενώ ακολουθούν κάποιοι σημαντικοί αγώνες, να σκεφτόμαστε ποιον παίκτη θα πάρουμε; Όταν έρθει η στιγμή θα συζητήσουμε με τον κύριο Μαχλά και τον κύριο Πουλινάκη για να δούμε τι θα γίνει. Όταν φτάσει η στιγμή, θα αξιολογήσουμε και θα αποφασίσουμε αν θα κάνουμε κάποια μεταγραφή. Δεν θα κάνουμε μεταγραφή, έτσι για να κάνουμε».

Για την παραμονή του στον πάγκο του κρητικού συλλόγου το περασμένο καλοκαίρι:

«Ήταν μια συνειδητή απόφαση. Είχα συζητήσει με κάποιους ανθρώπους και έβλεπα ότι μπορούμε να προχωρήσουμε και να κάνουμε κάτι καλό. Όλοι γνωρίζουμε ότι η φετινή χρονιά είναι δύσκολη. Επειδή είχαμε το ίδιο σκεπτικό στο αγωνιστικό κομμάτι και στον ΟΦΗ περνάω πολύ καλά δεν έβρισκα τον λόγο να φύγω γιατί μέσα μου πίστευα και πιστεύω ότι εδώ μου δίνεται η δυνατότητα για να γίνει κάτι καλό. Όταν λοιπόν ήρθαν κάποιες προτάσεις, είπα “όχι? γιατί ήταν κάτι που είχα αποφασίσει, έτσι μου βγήκε και ήταν αυτό που ήθελα να κάνω και το έκανα».

Για τη σχέση του με τον Νίκο Μαχλά:

«Ο Νίκος Μαχλάς είναι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου και με πίστεψε σαν άνθρωπο. Πρώτα με γνώρισε σαν άνθρωπο γιατί στην Ελλάδα λένε για όλους μας όμως μόλις τον γνωρίσουμε υπάρχει μια διαφορά από εδώ μέχρι την σελήνη. Και ο δήμαρχος είναι εγγυητής για την ομάδα. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μίλησα το καλοκαίρι που βρισκόταν στην Β’ Εθνική. Είναι εγγυητής για την ενότητα».

Για τον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μάνθο Πουλινάκη:

«Έχω συνεργαστεί με πολλούς προέδρους όπως οι κ.κ. Νταϊφάς και Κόκκαλης. Ο κύριος Πουλινάκης είναι συνεπής στα λόγια του και τις πράξεις του. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα γνωρίζει ο κόσμος και μένουν στα αποδυτήρια. Τα προβλήματα είναι πολλά και από την πλευρά του κυρίου Πουλινάκη υπάρχει μια συνέπεια. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει από ποδόσφαιρο και το λέω εγώ που έχω συνεργαστεί και με άλλους ανθρώπους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags