Facebook Pixel «Δεν φοβίζει πλέον ο Παναθηναϊκός...»
| 2012-11-13 18:37:00

«Δεν φοβίζει πλέον ο Παναθηναϊκός...»

«Δεν φοβίζει πλέον ο Παναθηναϊκός...»

Σκληρές αλήθειες είπε για τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Μπάρκογλου, ο οποίος αφού τον αντιμετώπισε χθες μέσα στο γήπεδο, κατάλαβε πως πλέον δεν φοβίζει...

Αναλυτικά όσα είπε στον Sentra 103,3:

Για το 0-0 στο χθεσινό ματς και αν αδικεί κάποιον το αποτέλεσμα:

«Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό και όπως τον έχει συνηθίσει τα παλαιότερα χρόνια η ισοπαλία είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Βάσει όμως της δική απόδοσης χθες ήμασταν στενοχωρημένοι. Παλιότερα αν έπαιρνες Χ από τον Παναθηναϊκό ήταν επιτυχία».

Για το τι φταίει στον Παναθηναϊκό:

«Σίγουρα αυτή τη στιγμή υπάρχουν ελλείψεις στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Τον είχαμε συνηθίσει με παίκτες μεγάλης αξίας που στα δύσκολα μπορούσαν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Τώρα δεν υπάρχουν τέτοιοι παίκτες να κάνουν τη διαφορά. Πλέον ο Παναθηναϊκός δεν φοβίζει τους αντιπάλους του. Ημασταν σίγουροι πριν το παιχνίδι ότι αν χάσομε, θα χάσουμε πολύ δύσκολα και από εκεί και πέρα πιστεύαμε ότι μπορούμε να πάρουμε και τη νίκη. Παλιά κόντρα στον Παναθηναϊκό λέγαμε να “… παίξουμε και ό,τι βγει”».

Για το αν υπάρχει κακή ψυχολογία στον Παναθηναϊκό:

«Δεν γνωρίζω την ψυχολογία του κάθε ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Αυτά τα παιδιά όσο περνάει η ώρα και δεν σκοράρουν – γιατί ο Παναθηναϊκός έχει βαριά φανέλα- αγχώνονται και δεν μπορούν να αποδώσουν. Αν πετύχαιναν ένα γρήγορο γκολ τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για αυτούς».

Για τις κινήσεις του Φερέιρα:

«Δεν θέλω να ασχοληθώ ιδιαίτερα. με τις κινήσεις που έκανε. Εβγαλε επιθετικό κι έβαλε επιθετικό. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε τον έλεγχο σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, εμείς τον είχαμε. Ο ρυθμός στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλός και στην επανάληψη κατεβάσαμε ταχύτητα επειδή φοβηθήκαμε μην υποτιμήσουμε τον Παναθηναϊκό και το πληρώσουμε στον τέλος. Ετσι χαμηλώσαμε τον ρυθμό και βγήκαμε στην κόντρα, κάτι που έκανε ο αντίπαλος μας στο α' ημίχρονο, να παίξει δηλαδή με αντεπιθέσεις. Είναι απίστευτο, αλλά έτσι έγινε»

Για την εικόνα της Κέρκυρας και για τα όσα λέγονταν στην αρχή σχετικά με το ότι είναι το φαβορί για τον υποβιβασμό:

«Από την πρώτη μέρα θέλαμε να διαψεύσουμε τους δημοσιογράφους και τους προπονητές που έλεγαν ότι είμαστε από τα φαβορί για υποβιβασμό. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και ξέραμε ότι οι διαφορές με τις υπόλοιπες ομάδες δεν είναι μεγάλες, αλλά ελάχιστες. Αν εξαιρέσεις τον Ολυμπιακό που είναι δύο ταχύτητες πάνω, όλες οι άλλες ομάδες παίζονται. Κανείς δεν ξέρει ποιος θα σωθεί. Από την 7η-8η θέση και κάτω όλες οι ομάδες κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Μια νίκη ή μια ήττα σε φέρνει σε πλεονεκτική η μειονεκτική θέση. Αν τώρα εμείς κερδίζαμε θα φτάναμε τους 13 βαθμούς και θα πιάναμε τον ΟΦΗ στην 6η θέση».

Για τον Άκη Μάντζιο:

«Ο προπονητής μας ήρθε το καλοκαίρι και ήξερε τις δυσκολίες που είναι πολλές. Εχει δουλέψει σε πολλά κομμάτια και προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχολογία μας ψηλά και μετά από κακά παιχνίδια και αποδόσεις. Κατά τα ψέματα ο παράγοντας ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο ποδόσφαιρο. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και δουλεύουμε παρά πολύ. Ο κ. Μάντζιος είναι πολύ φιλόδοξος, θέλει να πετύχει και είναι πολύ κοντά μας. Αλλωστε δεν είναι μεγάλος σε ηλικία, ούτε έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο πριν από 15 χρόνια. Ειδικά τα παιδιά που είμαστε σε μεγαλύτερη ηλικία τον θεωρούμε πολύ κοντά μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags