Facebook Pixel Στήριξε και «παρηγόρησε» Φερέιρα ο Αλαφούζος!
| 2012-11-13 21:25:00

Στήριξε και «παρηγόρησε» Φερέιρα ο Αλαφούζος!

Στήριξε και «παρηγόρησε» Φερέιρα ο Αλαφούζος!

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε το απόγευμα της Τρίτης ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος συζήτησε με τον Πορτογάλο τεχνικό για τη νέα «γκέλα» του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, ενώ προσπάθησε παράλληλα να τον ηρεμήσει γιατί ήταν... σκασμένος!

Οι δύο άνδρες παρότι δεν συναντήθηκαν από κοντά, τα είπαν τηλεφωνικός για αρκετή ώρα και προσπάθησαν να εξηγήσουν τη νέα άσχημη εμφάνιση του «τριφυλλιού» κόντρα στους Φαίακες.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μετέφερε στον Πορτογάλο την απόλυτη στήριξή του, ενώ παράλληλα προσπάθησε να τον «ανεβάσει» ψυχολογικά. Ο Φερέιρα από εχθές το βράδυ είναι σκασμένος για τη νέα «γκέλα» των «πρασίνων», ενώ φυσικά έχει ενημερωθεί και για το κλίμα που υπάρχει στον Τύπο.

Η διοίκηση πάντως τον στηρίζει απόλυτα, ενώ θυμίζουμε πως το μεσημέρι, ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω του Novasportfm είχε πει πως: «Συνεχίζει να είναι προπονητής ο κύριος Φερέιρα. Σκέφτηκα κάποια πράγματα και κατέληξα σε αυτό. Δεν θα κριθεί από κανένα αποτέλεσμα, παραμένει ο κύριος Φερέιρα μέχρι τέλους!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags