Facebook Pixel «Θλίψη για τον Φερέιρα και την παράγκα»
| 2012-11-14 23:45:00

«Θλίψη για τον Φερέιρα και την παράγκα»

«Θλίψη για τον Φερέιρα και την παράγκα»

Ακόμα και στην ανακοίνωση της αποχώρησης του Ζεσουάλδο Φερέιρα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρεται στην «παράγκα που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Και επίσημα τέλος μπήκε αργά το βράδυ της Τετάρτης στην συνεργασία του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Παναθηναϊκό, καθώς με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ενημερώνει για την... παραίτηση του Πορτογάλου. Όπως σας γράψαμε βέβαια και νωρίτερα, μετά την συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο πρώην πλέον προπονητής των «πρασίνων» οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, αφού αντιλήφθηκε πως το κλίμα δεν το σηκώνει πια. Μάλιστα, θα πάρει και μικρότερη αποζημίωση από ό,τι υπολογιζόταν, αφού χάρισε κάποια χρήματα.

Όσον αφορά την ανακοίνωση της ΠΑΕ, οι διοικούντες εκφράζουν την θλίψη τους για την αποχώρηση του Πορτογάλου, τον αποθεώνουν για το όραμα που τους προσέφερε, αλλά και για την δυναμική που προέβαλε κόντρα στην «παράγκα».

Παράλληλα, ανακοινώνεται και επίσημα η πρόσληψη του διδύμου Ρότσα – Βονόρτα, που σύμφωνα με τον Αλαφούζο, θα μείνει στον πάγκο μέχρι τον Ιούνιο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή της ομάδας μας. Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την εξέλιξη αυτή. Τον ευχαριστούμε θερμά για το όραμα που μας βοήθησε να αποκτήσουμε, για τη συμβολή του στην προσπάθεια διάσωσης του Παναθηναϊκού υπό αντίξοες συνθήκες, καθώς και για τη δυναμική αντίσταση που πρόβαλε απέναντι στην «παράγκα» που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα του είμαστε πάντα ευγνώμονες για τη συνεισφορά του στον Παναθηναϊκό και του ευχόμαστε ό, τι καλύτερο από εδώ και στο εξής.

Καθήκοντα προπονητή του Παναθηναϊκό αναλαμβάνει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, με βοηθό τον Γιάννη Βονόρτα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags