Facebook Pixel Επεισόδιο Παναγόπουλου - Γκιρτζίκη στo ΔΣ!
| 2012-11-16 22:43:00

Επεισόδιο Παναγόπουλου - Γκιρτζίκη στo ΔΣ!

Επεισόδιο Παναγόπουλου - Γκιρτζίκη στo ΔΣ!

Επεισόδιο μεταξύ του αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού, Χρήστου Παναγόπουλου και του εκπροσώπου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη έγινε στο σημερινό ΔΣ της Super League!

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από ένα θέμα από πρόταση που έκανε η ΑΕΚ ώστε οι ομάδες που δεν αδειοδοτούνται από την ΕΠΟ, να ελέγχονται δύο φορές το χρόνο (και τον Ιανουάριο) και όχι μία, ώστε αν έχουν δείξει καλή διαγωγή και έχουν βελτιώσει τα οικονομικά τους να αίρονται οι ποινές που τους έχουν επιβληθεί.

Με την πρόταση της ΑΕΚ συμφώνησε ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Χρήστος Παναγόπουλος, και πρότεινε όπως άλλωστε έχει συζητηθεί ήδη στην Super League, η επιτροπή που θα διεξάγει τον οικονομικό έλεγχο των ομάδων, να λειτουργεί μέσα στο συνεταιρισμό.

Ο κ. Παναγόπουλος φέρεται επίσης να είπε ότι δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τον οικονομικό έλεγχο των ομάδων στην ΕΠΟ και την επιτροπή αδειοδότησης.

Τότε ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, αντέδρασε και απευθυνόμενος στον κ. Παναγόπουλο του είπε ότι δεν θα επιτρέψει να ακούγονται απαξιωτικά σχόλια για την ΕΠΟ, του ζήτησε να ανακαλέσει και πρόσθεσε ότι αυτό που προτείνει απαγορεύεται.

Ο κ. Παναγόπουλος φέρεται να είπε είπε: Τι δουλειά έχεις εσύ εδώ; Αυτό θέλουμε να το κάνουμε εμείς ως Super League.

Ο κ. Γκιρτζίκης είπε ότι δεν έχει δώσει δικαίωμα να του μιλούν έτσι και ζήτησε να γραφτούν όλα στα πρακτικά για μελλοντική χρήση.

Ο κ. Παναγόπουλος του είπε: Δεν έχω τίποτα με εσάς, τα έχω με την ΕΠΟ. Σταματήστε και αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας.

Πηγή: soccerplus.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags