Facebook Pixel "Περιμένουμε πιο επιθετικό Παναθηναϊκό"
Ποδόσφαιρο
| 2012-11-21 18:21:00

"Περιμένουμε πιο επιθετικό Παναθηναϊκό"

"Περιμένουμε πιο επιθετικό Παναθηναϊκό"

Ο τεχνικός της Μάριμπορ, Ντάρκο Μίλανιτς, μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση με το «τριφύλλι», τόνισε ότι αναμένει πιο επιθετικούς τους «πράσινους», αλλά κατέστησε σαφές πως η ομάδα του έχει την ποιότητα για να κάνει το «διπλό» στην Ελλάδα.

«Έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο στην Ευρώπη φέτος και είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην πρόκριση, το πρώτο μας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Σλοβενία ήταν φανταστικό, είχαμε νικήσει κατά κράτος τους αντιπάλους μας και ο κόσμος μας ήταν εξαιρετικός, όμως τώρα τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά», ήταν η πρώτη ατάκα του Μίλανιτς.

«Ο Παναθηναϊκός έχει νέο προπονητή και παίζει στην έδρα του, μπροστά στο κοινό του, παρ' όλα αυτά εξακολουθώ να πιστεύω στη νίκη, θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ξέρουμε τις δυνατότητές μας», συμπλήρωσε ο τεχνικός της Μάριμπορ για να εκφράσει στη συνέχεια την πίστη του για το «διπλό».

« Έχουμε την ποιότητα και την επιθυμία να κερδίσουμε στην Αθήνα. Είμαι αισιόδοξος», είπε στον Τύπο της πατρίδας του ο 52χρονος τεχνικός, που παρακολούθησε τον… νέο Παναθηναϊκό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

«Η μεγαλύτερη διαφορά που εντόπισα ήταν ότι ο Παναθηναϊκός έπαιζε πιο επιθετικά», είπε ο Μίλανιτς και πρόσθεσε: «Είχαν στο γήπεδο τόσο τον Κουίνσι όσο και τον Σισοκό, κάτι που δεν γίνεται συχνά, ενώ στο βασικό σχήμα ήταν κι άλλοι επιθετικοί παίκτες όπως ο Μαυρίας και ο Τοτσέ. Τόσο επιθετικό σχήμα δεν είχε κατεβάσει ποτέ ξανά φέτος ο Παναθηναϊκός. Περιμένω να παραταχθεί με ανάλογο σχήμα και με μας. Από την αρχή θα είναι επιθετικοί και πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Να διατηρήσουμε την κατοχή, αλλά να μην κλειστούμε και περιμένουμε τον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags