Facebook Pixel «Νιώθουμε λίγο αδικημένοι...»
Ποδόσφαιρο
| 2012-11-22 02:15:00

«Νιώθουμε λίγο αδικημένοι...»

«Νιώθουμε λίγο αδικημένοι...»

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ χαρακτήρισε πολύπλοκη υπόθεση το Τσάμπιονς Λιγκ και μετά την ήττα από την Σάλκε τόνισε πως ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται πλέον στο πρωτάθλημα και το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά: «Νιώθουμε λίγο αδικημένοι για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Η Σάλκε επιτέθηκε πολύ. Ήταν γηπεδούχος. Κατάφερε στο τέλος ένα γκολ. Εμείς αμυνθήκαμε καλά. Ήμασταν καλοί στην τακτική. Προσπαθήσαμε πολύ.

Τρέξαμε πολύ αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ και αυτό ήταν η μόνη διαφορά, γιατί δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Αυτό ίσως ήταν το άσχημο για εμάς. Δεν κάναμε ότι έπρεπε για το γκολ. Δεν νομίζω ότι πήγε κάτι συγκεκριμένα λάθος. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μία περίπλοκη υπόθεση. Παίζαμε με μία καλή ομάδα που έβαλε ένα γκολ και εμείς όχι.

Τώρα συγκεντρωνόμαστε στον ΠΑΟΚ. Θα είναι ένα δύσκολο ματς σε μία δύσκολη έδρα. Ξοδέψαμε πολλή ενέργεια και πρέπει να ανασυγκροτηθούμε. Θέλουμε επίσης να κλείσουμε όσο καλύτερα γίνεται το Τσάμπονς Λιγκ με μία νίκη με Άρσεναλ και από τον νέο χρόνο να ασχοληθούμε με το Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα προσπαθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags