Facebook Pixel Στο ΟΥΕΦΑ, θα 'ναι ωραία, με τον Θρύλο για παρέα
Ποδόσφαιρο
| 2012-11-22 10:30:00

Στο ΟΥΕΦΑ, θα 'ναι ωραία, με τον Θρύλο για παρέα

Στο ΟΥΕΦΑ, θα 'ναι ωραία, με τον Θρύλο για παρέα

Η περιπέτεια του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα ολοκληρωθεί με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ και η εξασφάλιση του εισιτηρίου για το Γιουρόπα Λιγκ, αποτελεί την εκπλήρωση του αρχικού στόχου. Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο αποψινό παιχνίδι, δεν θα μπορούσαν να έχουν ιδιαίτερη τύχη, από τη στιγμή που δεν είχαν σε καλή μέρα πολλά από τα ατού τους.

Ο Χολέμπας, ο Αμπντούν, ο Μασάντο βρέθηκαν σε πολύ κακή μέρα με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να διεκδικήσει την αναμέτρηση.

Βέβαια μια άλλη σημαντική αιτία που οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν ποτέ να μπουν μέσα στο ματς, ήταν η έλλειψη πλάνου νίκης.

Ο Ολυμπιακός κατέβηκε σε αυτή τη συνάντηση για να μην χάσει με αποτέλεσμα στο τέλος να μην αποφύγει την ήττα.

Όταν ο μοναδικός παίκτης που διακρίθηκε είναι ο Μανωλάς, λίγα πράγματα μπορείς να περιμένεις.

Σε γενικές γραμμές ο Θρύλος στάθηκε αξιοπρεπέστατα στη φετινή του περιπέτεια. Θα μπορούσε σίγουρα να έχει πετύχει περισσότερα πράγματα.

Όμως και αυτή τη σεζόν έχασε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα του και από εκεί και πέρα πάντοτε γίνεται εξαιρετικά δύσκολη η διεκδίκηση μιας εκ των δύο θέσεων όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Όμως χτύπησε όλα τα παιχνίδια και σε κάποιες λεπτομέρειες δεν πήρε αποτελέσματα που θα μπορούσαν να τον έχουν ακόμα και τώρα μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Το άμεσο γκολ μετά την ισοφάριση στο πρώτο ματς με την Σάλκε, θαρρώ πως είχε την πιο καταλυτική σημασία για την εφετινή πορεία του Θρύλου στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο η 3η θέση δίνει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ και πλέον με τον Ολυμπιακό να ξέρει τι ζητά σαν ομάδα και με τον προπονητή να γνωρίζει πολύ καλύτερα το υλικό του, μπορεί να προχωρήσει μακριά στον δεύτερο ευρωπαϊκό θεσμό.

Για μια ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες, θεωρώ πως η εμπειρία αυτής της σεζόν θα φανεί πολύτιμη.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags