Facebook Pixel Έδειξε υπομονή και δικαιώνεται
| 2012-11-22 21:49:00

Έδειξε υπομονή και δικαιώνεται

Έδειξε υπομονή και δικαιώνεται

Νίκος Πασσιαλής και Δημήτρης Μπουγιουκλής ξέρουν τις δυνατότητες και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του νεαρού στόπερ, τον οποίο προορίζουν για τη βασική ενδεκάδα της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό.

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε τη φετινή σεζόν, στην οποία φαινόταν ότι η ευκαιρία είναι εκεί γι’ αυτόν. Ο Μάκης Κατσαβάκης τον εμπιστευόταν, ωστόσο σε θέση που όπως αποδείχτηκε, ο νεαρός άσος δεν είχε την ικανότητα να δείξει αν μπορεί να βοηθήσει. Προσπάθησε να προσφέρει ως δεξιός αμυντικός, ωστόσο είναι τέτοιο το κορμί του και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του που σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να παρουσιάσει το αληθινό του πρόσωπο.

Η απόσυρση του από την ενδεκάδα σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Κατσαβάκη έστειλε τον Γιαννίτση στον πάγκο, εκεί όπου ο νεαρός άσος βρίσκεται μετά την 3η αγωνιστική και τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, όπου έπαιξε για τελευταία φορά βασικός. Ακολούθησε η ολιγόλεπτη συμμετοχή του στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό και έκτοτε μόνος ο πάγκος.

Ο 21χρονος στόπερ δούλεψε πολύ στις προπονήσεις, καθώς διέκρινε ότι Πασσιαλής και Μπουγιουκλής τον πιστεύουν και δε θα αργήσουν να του δώσουν την ευκαιρία να παίξει στη θέση του, το κέντρο της άμυνας. Οι δύο Ελληνες τεχνικοί άλλωστε, ξέρουν τις δυνατότητες του και πως να τις εκμεταλλευτούν. Η στιγμή αυτή έφτασε, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Γιαννίτσης θα είναι αυτός που θα παίξει δίπλα στον Γρηγόρη Παπαζαχαρία στην αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Πανθρακικό, αντικαθιστώντας τον Νίκο Παντίδο. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, τότε ο νεαρός αμυντικός θα έχει ακόμη μια ευκαιρία φέτος να δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει.

Πηγή: Allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags