Facebook Pixel «Σιγά τα ξενόφερτα παλτά του Ολυμπιακού!»
| 2012-11-22 19:02:00

«Σιγά τα ξενόφερτα παλτά του Ολυμπιακού!»

«Σιγά τα ξενόφερτα παλτά του Ολυμπιακού!»

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φράγκος Φραγκούλης, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής, λέγοντας χαρακτηριστικά «Σιγά τα ξενόφερτα παλτά του Ολυμπιακού!». Μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και για τον Δώνη.

Ο Φράγκος Φραγκούλης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» αρχικά για τα κρούσματα απειθαρχίας στην ομάδα του ΠΑΟΚ
«Εκείνο το οποίο έχουμε συσχετίσει είναι αυτό που προσπαθούμε να περάσουμε στις ένοπλες δυνάμεις. Ενσυνείδητη πειθαρχεία. Έκαστος εξ’ υμών οφείλει αυτοσεβασμό σε αυτόν που προσφέρει την εργασία, και αυτός είναι ο λαός του ΠΑΟΚ. Όταν αγωνίζεσαι για αυτή την ομάδα σέβεσαι αυτό που κανείς.

Είδα την αδικία, όντως δεν υπήρχε πέναλτι. Όλοι γνωρίζουν τον διαιτητή Τριτσώνη. Έπρεπε να το αναμένουμε. Ο κύριος Χακόμπο όμως, τον οποίο σέβομαι, με απογοήτευσε. Είχε και κακό προηγούμενο σε περσινό αγώνα Ξάνθης- Αστέρα Τρίπολης, όπου είπε “δε θα αγωνιστώ επειδή είναι λασπωμένο το γήπεδο”. Δεν έπρεπε να συμπεριφερθεί έτσι, πήρε τιμωρία τζάμπα. Πρέπει να του δώσουμε βέβαια το δικαίωμα να ζητήσει συγγνώμη, είναι νέα παιδιά και χρειάζονται μαθήματα. Δε θα αναφερθώ αν φταίει ο Δώνης, όμως, πάντα ο υπεύθυνος έχει τον πρώτο λόγο. Πρέπει να αναλογιστεί τι πρέπει να κάνει. Η ευθύνη δεν είναι της διοικήσεως αλλά δική του».

Για το τι πρέπει να γίνει για να σταματήσει η απειθαρχία: «Όποιος αποβάλλεται πρέπει να φεύγει από την ομάδα για να συνετιστούν οι άλλοι. Αθλητής ίσον ήθος. Όχι απλά 5 χιλιάρικα πρόστιμο για το μπουκαλάκι κύριε Λαζάρ. Άμα δε μπορείς και είσαι ντεφορμέ, ζήτα 2-3 ματς να μην σε βάλει ο προπονητής σου».

Για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ: «Έχω αντιρρήσεις αν στην προετοιμασία πρέπει να μπουν κάποιοι αμφιβόλου αξίας αλλοδαποί. Ένας που λεει πως είναι βραζιλιανός και δε μπορεί να περάσει μια σέντρα δε γίνεται να παίζει. Οι μικροί είναι παικταράδες. Δώστε τους την ευκαιρία. Φέτος θα βγούμε δεύτεροι αλλά έχουμε μέλλον. Χρειάζεται ένας μεγάλος παίκτης σαν τον Γκαρσία για να υπάρχουν οι ηγετικές ικανότητες. Πρέπει να αντέξουμε στην πρόκληση για να γίνουμε μεγάλοι».

Για τους οπαδούς του «Δικεφάλου»: «Τα παιδιά της θύρας 4 να προσέξουν γιατί εξαιτίας τους αποκλειστήκαμε από τη Ραπίντ. Θα μπορούσαμε να αγοράσουμε παίκτες με αυτά τα χρήματα άμα δεν τιμωρούμασταν. Εγώ δεν είμαι «καρεκλάκιας» σαν τους απέναντι, εγώ στην 4 μεγάλωσα. Τους υπεραγαπώ αλλά χρειάζεται προσοχή. Να μην ξαναδώσουμε ούτε ένα ευρώ για πρόστιμα».

Για τη διοίκηση του ΠΑΟΚ: «Δεν έχω πρόθεση να συναντηθώ με τον κύριο Σαββίδη. Τον εκτιμώ αλλά δεν έχω να πω κάτι μαζί του. Μακριά από μένα τα διοικητικά. Παίκτες με ήθος του Ζήση Βρύζα, Κυριακού Αλεξανδρίδη, Γ.Χ. κλπ έχουν το μέγεθος για να ασχοληθούν με τα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Δώστε τους το περιθώριο και τη δυνατότητα να δείξουν τι αξίζουν, υπάρχουν μέσα στα πόδια μας οι «στρατηγοί».

Για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό: «Εκτιμώ ότι και με μισό μηδέν πρέπει να είμαστε κερδισμένοι. Δε φοβάμαι, θα κερδίσουμε αρκεί αν μπούμε μέσα και να φάμε τη μπάλα. Σιγά τα ξενόφερτα παλτά του Ολυμπιακού!»

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Τώρα είμαι πιο αυστηρός με τον Σαββίδη. Εγώ αν ήμουν στη θέση του δε θα μου έφευγε ούτε ο Σταφυλίδης, ούτε ο Μαλεζάς και θα έφερνα πίσω και τον Βιερίνια. Αυτά τα παιδιά, ειδικά ο Σταφυλίδης, θα έπρεπε να παραμείνουν. Τι είναι 200.000 για τον Ιβάν. Ο Βιερίνια πρέπει να γυρίσει είναι δικό μας κομμάτι. Ας κόψει ο Σαββίδης τις σουίτες γιατί δε θα βλέπουν οι διπλανοί στην κερκίδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags