Facebook Pixel «Μετανιώνουμε για το πρώτο ματς με την Σάλκε...»
Ποδόσφαιρο
| 2012-11-22 19:47:00

«Μετανιώνουμε για το πρώτο ματς με την Σάλκε...»

«Μετανιώνουμε για το πρώτο ματς με την Σάλκε...»

Στην ήττα του Ολυμπιακού από την Σάλκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» θεωρεί ο Φρανσουά Μοντεστό, πως χάθηκε η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ...

«Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Πιέσαμε την Σάλκε και είχαμε δύο με τρεις ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Τα πράγματα για εμάς δεν ήταν καλά στο Β' μέρος. Η Σάλκε μας πρέσαρε ακόμα πιο πολύ.

Είναι κρίμα ότι δεχθήκαμε γκολ από 30 μέτρα και περίπου δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Ήταν ένα σημείο όπου θα μπορούσαμε να είχαμε αποσπάσει ισοπαλία και μετά θα τα παίζαμε όλα για όλα με την Άρσεναλ.

Είχαμε όμως ήδη πάρει μία θέση στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό είναι σημαντικό. Στο πρώτο μέρος, θα μπορούσαμε να είχαμε αξιοποιήσει τις αντεπιθέσεις μας καλύτερα, όμως είναι πάντα δύσκολο το να παίξεις όπως θέλεις εκτός έδρας, ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ και απέναντι σε μία καλή ομάδα.

Μετανιώνουμε πάντως για το πως αγωνιστήκαμε κόντρα στην Σάλκε στο πρώτο ματς. Αυτήν την στιγμή μπορεί να δει κανείς ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο συλλόγων.

Στο πρώτο παιχνίδι ίσως να μας έλειψε λίγο η εμπειρία. Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ αποσπώντας ένα καλό αποτέλεσμα. Θα είναι καλό και σημαντικό να νικήσουμε.

Μετά θα επικεντρωθούμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Τα τελευτα'ία χρόνια μένουμε την τελευταία στιγμή εκτός της επόμενης φάσης των ομίλων του θεσμού. Τον επόμενο χρόνο πρέπει να συνεχίσουμε έτσι στο Γιουρόπα Λιγκ και να βοηθήσουμε την ομάδα στο να γιγαντωθεί», ανέφερε ο Γάλλος άσος των Πειραιωτών μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Γερμανία με 1-0.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags