Facebook Pixel «Λείπει ο ηγέτης στον Ολυμπιακό»
| 2012-11-23 16:00:00

«Λείπει ο ηγέτης στον Ολυμπιακό»

«Λείπει ο ηγέτης στον Ολυμπιακό»

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα δήλωσε πως ο Ολυμπιακός δεν είχε μεγάλες διαφορές με την Σάλκε και θα μπορούσε να προκριθεί, τονίζοντας πάντως, ό,τι με εξαίρεση τον Ιμπαγάσα δεν υπάρχει άλλος ηγέτης.
 

Ο Βραζιλιάνος πρώην άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος ασχολείται πλέον με την προπονητική, αναφέρθηκε στις διαφορές της ομάδας που είχε φτάσει το 1999 ένα βήμα πριν τα ημιτελικά του Champions League, με την τωρινή, ενώ σχολίασε και το σύστημα που έχει επιλέξει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

-Πώς σου φάνηκε ο φετινός Ολυμπιακός στο Champions League;

«Μετά το πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» με την Σάλκε, ο Ολυμπιακός έδειξε ένα άλλο πρόσωπο. Ήταν σαφώς πιο βελτιωμένος τόσο τόσο στα δύο ματς με την Μονπελιέ, αλλά και στη Γερμανία με την Σάλκε. Στο τελευταίο ματς θα μπορούσε κατά τη γνώμη μου, να ρισκάρει ακόμα περισσότερο. Ενώ ήταν καλός αμυντικά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα του έλειπε η πίστη στο γκολ».

-Θεωρείς ότι άξιζε την πρόκριση;

«Δεν είδα μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Σάλκε. Ωστόσο, όλοι γνωρίζουμε ότι στο ποδόσφαιρο μετράει το αποτέλεσμα, αλλά το επαναλαμβάνω ότι δεν είδα τεράστιες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες. Παρόλα αυτά αν δεν πάρεις εσύ την ευκαιρία που θα σου δοθεί θα στην αρπάξει ο άλλος».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags